Σήμερα καταλήγει στο βασικό σχήμα του ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης

on .

PAS

• Ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο "Ζωσιμάδες" για την 7η αγωνιστική της Super League..
Ο Γιάννης Πετράκης είδε τα αγωνιστικά του προβλήματα να μειώνονται με την επιστροφή των Αθανασιάδη και Τσικάρσκι και ουσιαστικά ο μοναδικός απόντας στο ματς με τους Αγρινιώτες θα είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, μαζί φυσικά με τους γνωστούς απόντες λόγω τραυματισμών Λέο, Περιστερίδη και Παπαϊωάννου.
Στη χτεσινή προπόνηση ο Κρητικός τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θέλει να έχει η ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι, ενώ σχεδόν μισή ώρα από το πρόγραμμα αφιερώθηκε πάνω στις στημένες φάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι έγινε οικογενειακό διπλό με αρκετή ένταση και γρήγορο ρυθμό, ενώ μετά το τέλος του ο Πετράκης κράτησε τους επιθετικούς της ομάδας, οι οποίοι δούλεψαν πάνω στα τελειώματα των φάσεων.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής δεν θα αλλάξει το σύστημα και θα παρατάξει τον ΠΑΣ με 3-5-2. Τα πλάνα του για το βασικό σχήμα περιλαμβάνουν τριάδα στόπερ τους Μιχαήλ, Σκόνδρα και Τζημόπουλο, ενώ την δεξιά πτέρυγα θα καλύψει ο Νικολιάς, απόντος του Μπουκουβάλα, αλλά και του ενδεχομένως ανέτοιμου Αποστολόπουλου. Θέση στο βασικό σχήμα θα πάρει και ο Γιάκος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΣ στο φιλικό με την Κέρκυρα.
Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Νικολιάς, Κακούμπα, Λίλα, Γιάκος, Κούζικ, Ξύδας, Κρίζμαν.
Η τελευταία πρόπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Η απάντηση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σ.Φ.ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στην ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού δίνοντας έμφαση στα όσα έγιναν πέρυσι όπου ενώ ο ΠΑΣ έδωσε εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι στους οπαδούς του Παναιτωλικού, στο δεύτερο γύρο η διοίκηση της αγρινιώτικης ομάδας αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΣ.
Στην αρχική τους τοποθέτηση οι οπαδοί του ΠΑΣ αναφέρουν: "Στις 25/04/2018 δημοσιοποιήθηκε μια ανακοίνωση-επιστολή η οποία ΣΥ­ΝΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛ­ΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΟΠΑΔΩΝ ανά την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και ο δικός μας.
Η ανακοίνωση αυτή λοιπόν, για όσους έχουν ασθενή μνήμη, είχε αποδέκτη τον υφυπουργό αθλητισμού Βασιλειάδη και δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά μεταξύ άλλων, πως είμαστε κάθετα αντίθετοι στο παράλογο και αντιδημοκρατικό μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών"
Και συνεχίζουν σημειώνοντας ότι: "Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και φτάσαμε στο σήμερα … ένα σήμερα που μας βρίσκει να πρέπει να απολογηθούμε και να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες σε πραγματικά … κάποιους.
Εν ολίγοις αυτοί οι κάποιοι, με μία ανακοίνωση πονηρού συντακτικού μας ταυτίζει με την ΠΑΕ, μας χρεώνει συναίνεση στις αποφάσεις της, μας κουνάει το δάχτυλο και μας κάνει μαθήματα οπαδισμού φιλοδοξώντας να κερδίσει πόντους στη πλάτη μας.
Όλα τα άλλα είναι να΄χαμε να λέγαμε και πολύ θόρυβος για το τίποτα … τσάμπα μάγκες λοιπόν με μεγάλο και »ανέξοδο» στόμα. Ήρθατε πέρυσι … κάνατε το κομμάτι σας … επιστρέψατε και ουκ ολίγα εισιτήρια από όσα πήρατε αρχικά … πανηγυρίσατε σαν τρελοί την επιτυχία του X και όταν έφτασε η ώρα να έρθουμε εμείς … ξαφνικά εμφανίστηκαν αστυνομίες, ΠΑΕ, Βασιλειάδης, απαγορεύσεις και χαζές-ανούσιες ανακοινώσεις ξεπλύματος από μεριά σας.
Καλό θα ήταν να ρωτήσετε πρώτα στη δικιά σας ΠΑΕ ποιος υπέγραψε και τι ακριβώς υπέγραψε κατά την παραλαβή της θύρας 7 στα Γιάννενα στο ματς του περσινού πρώτου γύρου.
Και για να ξεκαθαρίζουμε την κατάσταση με εσάς τους κωλοτούμπες, να ξέρετε πως εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη, απλά δε βρίσκουμε κανένα λόγο να ασχολούμαστε με τη πάρτη σας και το εκμεταλλευόσαστε λέγοντας κάθε τόσο ψέμματα και »παχιές» κουβέντες.
Σας λυπόμαστε πάντως γιατί πραγματικά χάσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ίσως για μοναδική φορά στην ιστορία σας ευρωπαϊκό ματς Europa League στην έδρα σας. Βγάλτε τώρα να την μετρήσετε … την οπαδική σας αλληλεγγύη να δούμε πόσο την έχετε και βγάλτε μια ανακοίνωση να μας ενημερώσετε …
ΥΓ1: Θα ήταν τίμιο και πάνω απ’ όλα ενθαρρυντικό για μας, αν μερικοί έδειχναν το ανάλογο ενδιαφέρον για όσα γίνονται και στα δικά μας μέρη με κόσμο κομμένο απο το γήπεδο και με στοχοποιήσεις και ρουφιανέματα οπαδών μας. Προς το παρόν τάσσονται αβλεπί στο πλευρό των πονηρών μοδάτων, δίνοντας συμβουλές ως κατέχοντες το οπαδικό εγχειρίδιο και αλάθητο.
ΥΓ2: Σε άλλα και «παχιά» νέα, σας ενημερώνουμε πως όσο είναι το Γιάννενα – Αγρίνιο είναι και το Αγρίνιο – Γιάννενα και πως η θύρα 7 στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ είναι άδεια.
Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
ΥΓ3: Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας.
-ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"