Στο «φουλ» οι προετοιμασίες για το παιχνίδι ΠΑΣ - Άρη

on .

PAS SHMA

• Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το σαββατιάτικο, πρώτο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Άρη στο Ε.Σ.Ι. «Ζωσιμάδες».
Το πρωινό ραντεβού του Γ. Πετράκη με τους παίκτες του δόθηκε στις 8 το πρωί και περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ενώ «πάτησαν» και χορτάρι για ένα εικοσάλεπτο στο καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.
Στην απογευματινή προπόνηση ο Βασίλης Αλεξίου έδωσε έμφαση σε αερόβιες ασκήσεις σε μικρό χώρο και τακτική, ενώ ακολούθησε στο τέλος και πάλι οικογενειακό διπλό με τους παίκτες να δείχνουν ορεξάτοι και σε καλή κατάσταση. Το θετικό είναι ότι ο κ. Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες του Παμλίδη και του Περιστερίδη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι σήμερα το απόγευμα.

Χωρίς οπαδούς ο Άρης
Στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες" θα πραγματοποιηθεί οριστικά η σαββατιάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.
Στη σύσκεψη ασφαλείας αποφασίστηκε να μην παραχωρηθούν εισιτήρια στον Άρη για τις ανάγκες των φιλάθλων του και το πέταλο των φιλοξενούμενων στη θύρα 7 να παραμείνει κλειστό. Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε εισιτήρια με εκπρόσωπό της τον κ. Βασιλειάδη στη σύσκεψη, όμως η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε αρνητικά στο αίτημα, ενώ αρνητική ήταν και η στάση της αστυνομίας, η οποία θα ζητήσει και εγγράφως από το υπουργείο να απαγορευθεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη.
Όσον αφορά την προπώληση των εισιτηρίων οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω ίντερνετ και του viva.gr.
Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Άρη από σήμερα Τετάρτη 19/09/2018 και μέχρι την Παρασκευή 21/09/2018 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής με ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 καθημερινά.
Για τον αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD - 40€
Θύρα 3 VIP - 30€
Θύρες 3-4-6 - 25€
Θύρες 9-10 - 15€
Παιδικά Θύρες 6-9 - 10€

Κλήρωση Κυπέλλου
Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή και τη νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική Θύελλα Καμαρίου από τη Σαντορίνη. Η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη καθώς ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τους δύο κυριότερους αντιπάλους του εκτός έδρας.
Το πρόγραμμα στον όμιλο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική 25-26-27/ 9 /2018
Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου- Ηρακλής
2η Αγωνιστική 30-31/10 /2018 και 01/11/2018
Ηρακλής- Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιάννινα- Θύελλα Καμαρίου
3η Αγωνιστική 4-5-6 /12/2018
Ηρακλής- ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου- Ατρόμητος

Σε απολογία ο ΠΑΣ
Τελικά η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα με φιλάθλους του, αναμένεται να του κοστίσει ακριβά, μιας και χθες η Πειθαρχική της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ την Παρασκευή στις 11 το πρωί για το άναμμα πυρσών με το πρόστιμο να αναμένεται τσουχτερό.