ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19 APOLLON SMYRNHS PAS 16 9 18

Κ19: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ 0-2

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τρίτη αγωνιστική για να πάρει την πρώτη νίκη η Κ19 η οποία επικράτησε 0-2 του Απόλλων Σμύρνης.
Ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος στο παιχνίδι πίεσε τον αντίπαλο του, πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα μιας και έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Η ομάδα του Μάριου Παναγιώτου άνοιξε το σκορ στο 27’ με δυνατό σουτ του Βασιλάκη από 30 μέτρα, ενώ το 0-2 έκανε στο 54’ ο Ντόλοβατς που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Παπαδόπουλου και πλάσαρε εύστοχα τον Σφύρλα.
Απόλλων Σμύρνης: Σφύρλας, Βελούτσος, Παπακωνσταντίνου, Παλάνης, Πέτρας, Κοφίνης (65′ Καριμπίδης), Ρόδης, Λάμπης (74′ Τουρούκης), Ρώσσης, Κοντογιαννόπουλος (55′ Σερβές).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Παπαδόπουλος, Nάουμετς (57′ Μπούμπας), Ντόλοβατς, Λιάππης (68′ Καραμποΐκης), Πήλιος (78′ Θεοχάρης).

K17 PAS LAMIA 16 9 18

Κ17: ΠΑΣ - Λαμία 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Epirus Football Arena.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο θα μπορούσε να "τελειώσει" το παιχνίδι, όμως οι νεαροί παίκτες δεν φάνηκαν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Λέκκα να κάνει τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λώλη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0.
Η μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 χάθηκε για τον ΠΑΣ στο 44' με τον Ζώνιο να βγαίνει απέναντι από τον Μαυραδά, να κάνει το πλασέ όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ δεν είχε την κινητικότητα του πρώτου ημιχρόνου και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Λώλη.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία για το 1-1 στο 87' όταν ο Νικολόπουλος "κρέμασε" τον Βακαλόπουλο, όμως ο Ντούκας σαν από μηχανής Θεός πριν η μπάλα περάσει την γραμμή την απομάκρυνε κρατώντας έτσι τη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτησία: Μπούμπας (Τσάντας-Μάνος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Πεπόνης, Περβανάς (61' Ντούκας), Ζιάβρος, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας (64' Δημητρέλος), Γροσδάνης (80' Πόγιας), Λέκκας (88' Τασιούλας), Ζώνιος (71' Πλατιάς), Λώλης.
Λαμία: Μαυραδάς, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σέντης, Σπαθούλας (80' Τόλα), Νικολόπουλος, Ντζίος, Γεμενής (85' Αναγνωστόπουλος), Ματθαίου, Χύσκα (49' Κωστάκος-85' Τσιάτσιος).