Καταλήγει στην ενδεκάδα ο Γιάννης Πετράκης

on .

PETRAKHS

• Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπαίνει από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί στις 11. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Ρεθυμνιώτης κόουτς θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του και η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.
Αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον τραυματισμό του Μυστακίδη στην προχθεσινή προπόνηση, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα μένει εκτός αποστολής, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Κρίζμαν καθώς ο Κροάτης επιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης όλη την εβδομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή θα είναι και ο Στέφανος Αθανασιάδης, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και ανάλογα και με το πώς θα πάει το παιχνίδι ίσως ο Γιάννης Πετράκης του δώσει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Λάμπρου στην Ριζούπολη
Έγινε χθες από την ΚΕΔ η κλήρωση των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, με τον Γεώργιο Λάμπρου από την Εύβοια να είναι ο άρχοντας του αγώνα της Ριζούπολης το Σάββατο. Βοηθούς του θα έχει τους Κωνσταντίνο Κωνστάντιο επίσης του συνδέσμου διαιτητών Ευβοίας και τον Γεώργιο Γιαννίκο από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Στο Άρης-Λεβαδειακός ο Τάσης
Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα θα κάνει Δευτέρα και ο Γιαννιώτης διαιτητής Γιώργος Τάσης ο οποίος θα διευθύνει την Δευτέρα τον αγώνα Άρης-Λεβαδειακός με βοηθούς τον Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τον Θεόφιλο Μωυσιάδη της ΕΠΣ Ηπείρου.