Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων πραγματοποιείται στην Ήπειρο

on .

RALI

• Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ της ομώνυμης λέσχης κλασικού αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στην Ήπειρο, με επίκεντρο τα Γιάννενα.
Σαράντα πέντε πιστοποιημένα ιστορικά αυτοκίνητα λαμβάνουν μέρος φέτος με το παλαιότερο να είναι του 1953 και το νεότερο του 1987 καθώς και δύο “Young timers” εκτός συναγωνισμού.
Το ράλλυ θα λάβει εκκίνηση σήμερα το απόγευμα από την Πρέβεζα και τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς τα Γιάννενα μέσα από μια όμορφη διαδρομή που θα τους περάσει από την Αρχαία Νικόπολη και την Φιλιππιάδα.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν σαν βάση τα Γιάννενα μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου όταν και θα ολοκληρωθεί και το αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης.
Η διαδρομή της δεύτερης μέρας θα περάσει τα πληρώματα από μέρη όπως Αρίστη, Βίτσα, Βοϊδομάτης, Κόνιτσα, Μονοδένδρι, Πάπιγκο και το Φαράγκι του Βίκου. Την τρίτη μέρα η διαδρομή είναι εξ ίσου συναρπαστική: Ασπράγγελοι, Δολιανή, Κύποι, Λεπτοκαρυά, Μιλιοτάδες, Τσελέποβο και Φραγκάδες. Ο τερματισμός θα γίνει στα Γιάννενα.