Ενισχύεται το «οπλοστάσιο» του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

on .

PAS SHMA

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου στην Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η ευχάριστη έκπληξη της χθεσινής προπόνησης ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος φαίνεται να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών, και ενδεχόμενα ο Γιάννης Πετράκης να του εμπιστευτεί και θέση στην δεκαοκτάδα στο Σαββατιάτικο ματς. Μπορεί να μην έχει ακόμη τις αντοχές να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο αλλά ίσως μπορεί να αντέξει ένα δεκαπεντάλεπτο, με τον χρόνο να είναι σύμμαχός του και να εμφανίζεται συνεχώς καλύτερος. Μάλιστα, στην χθεσινή προπόνηση δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιάννης Πετράκης του έδωσε τα εύσημα. Από τη χθεσινή προπόνηση προέκυψε ότι ο κ. Πετράκης δοκιμάζει και πάλι τριάδα στόπερ στην άμυνα, όπως και στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας, θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.
Όσον αφορά τις χθεσινές απουσίες, οι Παμλίδης και Βελλίδης συνέχισαν τον ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Κριζμάν αγωνίστηκε για λίγο στο οικογενειακό δίτερμα στο τέλος της προπόνησης, ενώ επέστρεψαν από τις εθνικές τους οι Λίλα- Τσικάρσκι. . O μεγάλος άτυχος και αυτής της χρονιάς Περιστερίδης, συνεχίζει τις αποθεραπείες του.
Η τελευταία μεταγραφή του ΠΑΣ, ο νεαρός Νάουμετς, προπονήθηκε και χθες με την πρώτη ομάδα και άφησε καλά στοιχεία τόσο για την τεχνική του κατάρτιση όσο και για την κάθετη πάσα του, αν και ακόμα είναι νωρίς να κρίνουμε αν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την πρώτη ομάδα ή προτιμηθεί από τον Πετράκη να ενισχύσει την Κ20. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 6.

Στρώνεται το  μπλε ταρτάν
Οδεύει προς το τέλος η επίστρωση του ταρτάν του εθνικού μας σταδίου καθώς τα συνεργεία, συνεπικουρούμενα και από την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών, «φορτσάρουν» και ήδη χθες είχε ολοκληρωθεί σχεδόν το μισό.