Ο ΠΑΣ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία για Απόλλωνα

on .

BLANTISLAB NOMETS

• Τελικά ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν ήταν η τελευταία μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση για τρία χρόνια του 19χρονου Ουκρανού Vladyslav Naumets.
Ο νεαρός Ουκρανός αγωνίζεται στην επίθεση και είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ουκρανό επιθετικό χαφ Vladyslav Naumets. O Naumets είναι 19 χρονών, συγκεκριμένα 7 Μαρτίου 1999, έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της Dynamo Kiev και παράλληλα είναι διεθνής με τις ομάδες K17, K18 και K19 της Ουκρανίας. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 99. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί κατευθείαν στις προπονήσεις της ομάδας μας από σήμερα (σ.σ. χθες)».
Ανανέωσε και ο Βιδάλ
Στην επέκταση του συμβολαίου του Ιγκόρ Βιδάλ προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βραζιλιάνος θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αναβαθμιστεί τη φετινή χρονιά και ο Γιάννης Πετράκης πιστεύει στις δυνατότητές του για αυτό τον λόγο και εισηγήθηκε θετικά την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Βιδάλ έγινε o 8ος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Περιστερίδη, Μιχαήλ και Νικολιά.
Ξεκίνησε η προετοιμασία
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία της ομάδας για τον Σαββατιάτικο αγώνα των Ηπειρωτών στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο κ. Πετράκης, είχε στην διάθεσή του τον Τσικάρσκι ο οποίος επέστρεψε από τα Σκόπια, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει και ο Λίλα. Ατομικό ακολούθησαν οι Παμλίδης, Κριζμάν και Βελλίδης. Ο κ. Πετράκης είδε τους παίκτες του να προπονούνται σε αρκετά έντονους ρυθμούς με έμφαση σε ζητήματα τακτικής και κατοχής μπάλας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.
Κανονικά ο Αθανασιάδης
Ο Στέφανος Αθανασιάδης φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να δικαιώσει όλους όσους του εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζοντας ήδη από την Κυριακή τις ατομικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του γυμναστή κ. Βασίλη Αλεξίου, ενώ χθες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Αθανασιάδης προπονούταν ατομικά το καλοκαίρι και σίγουρα θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αν και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Γιάννης Πετράκης του δώσει χρόνο συμμετοχής, έστω και για μερικά λεπτά, στα προσεχή ματς είτε με τον Άρη είτε με τον Παναθηναϊκό.
Νέος προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης
Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο της αθηναϊκής ομάδας με τον Βαλεριέν Ισμαέλ, ο οποίος ήδη από την πρώτη αγωνιστική αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα, μόλις χθες η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου προπονητή, και αυτός θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο, που αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά και να κάνει ντεμπούτο στο ματς του Σαββάτου.