ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: ΑΕΚ - ΠΑΣ 2-0

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα Κ 19 του ΠΑΣ δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει και με ένα καλό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ.
Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΣ έδειξαν στην αναμέτρηση καλά στοιχεία και θα μπορούσαν με βάση τις ευκαιρίες που είχαν να φύγουν και με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Κωσταμένας στο 8’ έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία στο 17’΄για τον ΠΑΣ με τον Τάτση να κάνει το σουτ και η μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Η ΑΕΚ στο 21’ έκανε το 1-0 με τον Σταμάτη.
Ο ΠΑΣ πίεσε και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67’ ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 72’ σουτ του Λιάπη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Διπλή ευκαιρία για το 1-1 για τον ΠΑΣ χάθηκε στο 76’ με τον Παπαδόπουλο να κάνει το σουτ και να αποκρούει τη μπάλα σε κόρνερ ο Γκίνης. Το κόρνερ το εκτέλεσε ο Πήλιος, ο Βασιλάκης έκανε την κεφαλιά και πάλι όμως ο Γκίνης απέκρουσε σωτήρια για την ΑΕΚ.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Πετούσης.
ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μαλλισόβας, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Χριστόπουλος, Τσέλιος (84’ Πετούσης), Σταμάτης (72’ Παζατζίδης), Μπογκντάνι, Μάρκου (61’ Πατρινός).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Νάνος, Τάτσης, Γώγος (82’ Κάγια), Βασιλάκης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Κωσταμένος (46’ Μπούμπας), Καραμποΐκης (68’ Μελιγγιώτης), Λιάπης, Πήλιος.

K17

Κ17: Ξάνθη-ΠΑΣ 3-0

Με το…αριστερό μπήκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά η Κ 17 η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ξάνθη.
Ο ΠΑΣ υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων οι οποίοι χρειάστηκαν μόλις μισή ώρα για να πετύχουν δύο τέρματα και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.
Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο μόλις στο 8΄με σουτ του Δημητρόπουλου, ενώ στο 30’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κοτόπουλο.
Παρότι η Ξάνθη από το 57’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Νιαζήφογλου ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός για να μειώσει το σκορ και να μπει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Απεναντίας η Ξάνθη αν και με παίκτη λιγότερο κατάφερε στο 88’ με τον Χασάνογλου να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτησία: Τσοπουλίδης (Ε­μπλιούκ – Κηλικιώτης) της ΕΠΣ Ξάνθης.
Ξάνθη: Καρά Ισμαήλ, Μολώνης, Δήμος, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου (82′ Ζιπίδης), Ισαακίδης (73′ Μπάτζιος), Δημητριάδης (58′ Χασάνογλου), Γκαρνέτας (75′ Ιγνατιάδης), Τσιτσεκίδης, Κοτόπουλος (70′ Τσιπούρας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Μάκης (82′ Πεπόνης), Περβανάς, Τζώρτζης (75′ Κύρκος), Ντόντης, Νατσιάς (25′ Λώλης), Κλεισούρας (60′ Πόγιας), Πλατιάς (37′ Μπούμπας), Δημητρέλος, Γροσδάνης, Λέκκας.