Μέριμνα για εισιτήρια στην Αθήνα ζητούν φίλοι του ΠΑΣ!

on .

FILATHLOI

• Ανοιχτή επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα των εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας εντός ή πλησίον του λεκανοπεδίου της Αττικής απέστειλαν οι φίλαθλοι της ομάδας από την Αθήνα, ζητώντας φέτος να εξασφαλίζεται μία θύρα φιλοξενούμενων σε αυτά τα παιχνίδια και να μην ξεχνιέται το ηπειρώτικο στοιχείο που υπάρχει έντονο στην πρωτεύουσα σημειώνοντας ότι «….νιώθουμε την ανάγκη να σας υπενθυμίσουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανέκαθεν ένα μεγάλο κομμάτι οπαδών του στην Αθήνα. Ήδη κιόλας από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, σε κάθε αγώνα της ομάδας στην πρωτεύουσα, φτιαχνόταν ένας πυρήνας ηπειρωτών που ήθελε να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει τον ΠΑΣ. Την δεκαετία του 2000 δεν υπήρχε ούτε ένας αγώνας σε Α, Β και Γ εθνική στην Αθήνα, όπου η βροντερή και συγκινητική παρουσία των «ξενιτεμένων» ΠΑΣολέδων να ήταν απούσα. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει μιας και το γιαννιώτικο στοιχείο είναι έντονο σε πολλές γειτονιές της Αθήνας. Ακόμα κι εμείς που γράφουμε αυτή την επιστολή γίναμε ΠΑΣ από αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οι πατεράδες μας, τα μεγάλα μας αδέρφια ή κάποιοι φίλοι μας, μας έφεραν σε κάποιο γήπεδο της πρωτεύουσας να δούμε την ομάδα της καρδιάς τους, να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην δικιά μας πόλη. Έτσι λοιπόν ήρθαμε σε επαφή και αγαπήσαμε όσο τίποτα τον ΑΓΙΑΞ της Ηπείρου».
Οι οπαδοί του ΠΑΣ από την Αθήνα υπενθυμίζουν τις ένδοξες κερκίδες που έχουν κάνει οι οπαδοί της ομάδας στην Αθήνα, καλώντας την ΠΑΕ να μεριμνήσει ώστε να υπάρχει ανοιχτή θύρα για τον κόσμο του ΠΑΣ σε κάθε αγώνα εντός και πλησίον του λεκανοπεδίου της Αττικής και να συνεργάζεται με τους φίλους του ΠΑΣ που υπάρχουν εκεί ζητώντας «από την ΠΑΕ να φροντίζει με περισσότερο ζήλο, αφοσίωση και υπευθυνότητα για την παρουσία των Αθηναίων φιλάθλων της ομάδας στις εντός του λεκανοπεδίου, αλλά και πλησίον αυτού, αναμετρήσεις. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε καμία πρόθεση να εμπλακούμε σε κανενός είδους αντιπαράθεση μαζί σας σχετικά με αυτό το θέμα. Απεναντίας, πιστεύουμε πως πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τα όσα θα εκθέσουμε παρακάτω για το καλό της ομάδας και όλων των φιλάθλων της που βρίσκονται στην πρωτεύουσα».
Οι φίλοι του ΠΑΣ από την Αθήνα μαζί με την επιστολή επισυνάπτουν και μια φωτογραφία της γιαννιώτικης κερκίδας από το 2006 στην Καισαριανή (φωτό), όταν πλήθος Ηπειρωτών είχαν βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.