Στα Γιάννενα οι πανευρωπαϊκοί αγώνες Θαλάσσιου Σκι

on .

THALASSIO SKI

• Ο Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Ιωαννίνων διοργανώνει τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Θαλάσσιου Σκι Ανδρών – Γυναικών 2018, την 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στο κανάλι της Αμφιθέας της λίμνης Παμβώτιδας.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι (IWWF-International Waterski & Wakeboard Federation) ανέθεσε ξανά, μετά τις αντίστοιχες διοργανώσεις του 2013 και 2014, το πρωτάθλημα στη πόλη των Ιωαννίνων, αποδεικνύοντας με αυτή την επιλογή την εξαιρετική δουλειά της οργανωτικής επιτροπής.
Στο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 85 αθλητές και αθλήτριες, από 18 χώρες, και θα διαγωνιστούν και στα 3 αγωνίσματα του θαλασσίου σκι (σλάλομ, φιγούρες και άλμα), με την Εθνική μας ομάδα να εκπροσωπείται από 6 αθλητές, διεκδικώντας με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο.
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας (Ιτς Καλέ), με την παρουσίαση όλων των συμμετεχόντων αθλητών.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων: η επίσημη προπόνηση των ομάδων θα γίνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, οι προκριματικοί αγώνες στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, ενώ οι τελικοί αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου με μια πανηγυρική τελετή λήξης.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.