Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PROPONHSH PAS AYG 2018

• Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Η χθεσινή προπόνηση της ομάδας της Ηπείρου είχε αρκετή ένταση και ανεβασμένους ρυθμούς. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με τον επιθετικό Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στο χθεσινό δίτερμα. Επίσης από το οικογεναικό διπλό του ΠΑΣ απουσίασε και ο Αλέξης Νικολιάς. Οι δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και στη συνέχεια αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.
Στα της χθεσινής προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης έδειξε ότι θα εμπιστευθεί για την μεσαία γραμμή το δίδυμο Λίλα-Κάστρο, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Σκόνδρας φαίνεται να κερδίζει την φανέλα βασικού από τον Τζημόπουλο ως παρτενέρ του Μιχαήλ. Με δεδομένη την απουσία του Κρίζμαν από την χθεσινή προπόνηση παρτενέρ του Κόντε δοκιμάστηκε ο Γιάκος. Πάντως, ούτε σε αυτή την προπόνηση ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός άφησε τις δοκιμές, τοποθετώντας τον Τσικάρσκι σαν εσωτερικό δεξί χαφ και μάλιστα ο Σκοπιανός σκόραρε κιόλας στο χθεσινό δίτερμα. Για τα άκρα της άμυνας ο κ. Πετράκης προορίζει τον Αποστολόπουλο για δεξιά και τον Κακούμπα αριστερά. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες στην μεγαλύτερη διάρκεια του χθεσινού διτέρματος χρησιμοποιήθηκε ο νεοαποκτηθείς Κύπριος Νεόφυτος Μιχαήλ, μαζί φυσικά με τον Βελλίδη.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και αμέσως μετά η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.
Ο διαιτητής
Ο Αθανάσιος Σέζος από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος (21:30) στο ΟΑΚΑ.
Βοηθοί του θα είναι ο Νικόλαος Σάββας από τις Σέρρες και ο Νικόλαος Δημόπουλος από την Φλώρινα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης από το Λασίθι.