Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για την πρεμιέρα!

on .

MYSTAKIDHS GIANNHS

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας και μπήκε στο τελικό στάδιο η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η χτεσινή προπόνηση μάλιστα ήταν διπλή, μία το πρωί και μία το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είδε τους Μπουκουβάλα, Κριζμάν και Βιδάλ να βγάζουν κανονικά την προπόνηση και να προσθέτουν λύσεις στην φαρέτρα του Γιάννη Πετράκη ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου, σε αντίθεση με τον Παμλίδη ο οποίος παραμένει εκτός προπονήσεων. Στην προπόνηση έλαβε μέρος και η τελευταία, χρονικά, μεταγραφή του ΠΑΣ ο Γιάννης Μυστακίδης ο οποίος από χθες, αφού παρουσιάστηκε και επισήμως από την ΠΑΕ έπιασε δουλειά στο ΠΕΑΚΙ. Η απογευματινή προπόνηση, εκτός από ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε και οικογενειακό δίτερμα 11x11. Η έκπληξη πάντως αναμένεται να γίνει στον «άσσο» όπου ο κ. Πετράκης προσανατολίζεται να πάρει στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ ως δεύτερο γκολκίπερ τον νεαρό Παπαϊωάννου.
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μυστακίδης
Στα Γιάννινα βρίσκεται από χτες ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος αποτελεί το ενδέκατο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών. Ο Μυστακίδης δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο και παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Μυστακίδης είναι 24 χρονών επιθετικός και θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ με τη φανέλα με το νούμερο 27. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Πιερικού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (υπό τη μορφή δανεισμού).
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΣ, ο Μυστακίδης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στην ομάδα και στην πόλη και πιστεύω θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, τον τεχνικό της ομάδας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για τη θερμή υποδοχή στην ομάδα».
Με ταύρο η νέα εμφάνιση του ΠΑΣ
Ένας ταύρος δεσπόζει στη λευκή φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παρουσίασε τη Δευτέρα τις νέες του εμφανίσεις και τα μεταγραφικά αποκτήματα. Η λευκή εμφάνιση με τον ταύρο κυρίως προορίζεται για τα εκτός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η βασική εμφάνιση είναι η γαλάζια για τα εντός έδρας ματς.
Τρίτη εμφάνιση είναι η φανέλα με σκούρο μπλε με χακί μανίκια. Χορηγοί στην εμφάνιση της ομάδας είναι και πάλι ο Βίκος και το car.gr που αναγράφονται στη φανέλα, ενώ στο σορτσάκι υπάρχει η στοιχηματική εταιρία interwetten.
Στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν το παρών η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκπρόσωποι χορηγών της ομάδας αλλά φίλαθλοι του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Κώστας Πεδιαδιτάκης καλωσόρισε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και στη συνέχεια παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας κατά τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που παρουσιάστηκαν και επίσημα είναι οι: Λέο, Ξύδας, Σιόντης, Παμλίδης, Κιούζικ, Νεόφυτος Μιχαήλ, Λουκίνας, Κρίζμαν, Κάστρο, Κακούμπα, μαζί φυσικά με τον Μυστακίδη.
Οι ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα είναι οι Παπαδόπουλος, Λιάσος, Γώγος και Παπαϊωάννου.
Χαιρετισμό απηύθυνε πρώτος ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και να επιστρέψει σύντομα ο Κώστας Περιστερίδης. Στους παλιούς του συμπαίκτες ευχήθηκε υπομονή και δουλειά, ενώ στους νέους του συμπαίχτες αφού τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε υγεία, τα κεφάλια κάτω, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι η ομάδα τον θέλει κοντά της και τη νέα χρονιά.
Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πετράκης, ευχήθηκε υγεία, όρεξη για δουλειά, καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και είπε χαρακτηριστικά ότι η δουλειά θα φανεί στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται να είναι πιο ελπιδοφόρα από τη προηγούμενη, να συνεχίσουν όλοι μαζί ως οικογένεια και ανεξάρτητα με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα, εύχεται να έχει επιτυχίες. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ έθεσε για ακόμα μια φορά ως αρχικό στόχο της ομάδας την γρήγορη παραμονή, ενώ για το γηπεδικό σε ερώτηση του «Π.Λ.» σημείωσε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου λήγει η σύμβαση του ΠΕΑΚΙ με τον ανάδοχο του έργου και το «Ζωσιμάδες» θα είναι έτοιμο. Ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί κανονικά στη φυσική του έδρα στο εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη.