ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: Οι προπονητές στους πάγκους των ομάδων της Α’ κατηγορίας

on .

XRISTOFORIDHS

• Η έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων της Α’ και Β’ κατηγορίας πλησιάζει με τις περισσότερες να έχουν ορίσει ημερομηνίες 23 και 25 Ιουλίου.
Ο «Πρωινός Λόγος» θα σας παρουσιάσει τους προπονητές που θα καθίσουν φέτος στους ηλεκτρικούς πάγκους των ομάδων της Α’ κατηγορίας.

Ανατολή
Για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται στους «Πόντιους» ο Μάκης Χριστοφορίδης. Πέρυσι η ομάδα υπό την επίβλεψη του τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ φέτος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και βάση των μεταγραφών φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αγροτικός
Η περσινή επιτυχημένη πορεία του Αγροτικού τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και με τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών ήταν αρκετή για τη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει εκ νέου σε συμφωνία με τον Θανάση Χαρίση και να τον επιβραβεύσει για τα όσα πρόσφερε πέρυσι μιας και ήταν σημαντική η δική του συμβολή στα όσα πέτυχε ο Αγροτικός.

Αετός Νήσου
Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία του Αετού αφού ο Μιχάλης Μπόλλος αποχώρησε και στην θέση του ήρθε ο Θανάσης Κουβεντάρης. Ο Κουβεντάρης αναλαμβάνει για πρώτη φορά μια ομάδα της Α’ κατηγορίας και θα κληθεί να δείξει μέσα από τη δουλειά του ότι άξιζε την ευκαιρία που του δόθηκε από τη διοίκηση του Αετού.

SKOUFALHS

Θύελλα Κατσικάς

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μανώλη Σκούφαλη έδωσε και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο η διοίκηση της Κατσικάς.
Ο Σκούφαλης πήγε πέρυσι στην Κατσικά και η ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θύελλα Ελεούσας
Με τον Πέτρο Κοντοδήμα στον πάγκο της θα πορευτεί και τη νέα χρονιά η Ελεούσα με την διοίκηση να είναι ευχαριστημένη από το έργο και τα όσα έχει δείξει στο περσινό πρωτάθλημα η Θύελλα.

Πέραμα
Μια ακόμη ομάδα που συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή είναι το Πέραμα, μιας και ο Νίκος Γκούρας κατάφερε με τα όσα έδειξε πέρυσι που πήγε στην ομάδα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και έτσι προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μουσιωτίτσα
Ο Αποστόλης Τόλης θα βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στη Μουσιωτίτσα.
Ο Κένταυρος που φέτος θα αγωνίζεται στη φυσική του έδρα θέλει να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από το χωριό αν και αυτό είναι λίγο δύσκολο.
Πράμαντα
Η επιστροφή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία συνδυάστηκε με την παραμονή της και φυσιολογικά η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά και για την επόμενη χρονιά στον τεχνικό Κώστα Γεωργάκη.

Μικρασιάτες
Ο Γιώργος Θρασκιάς είναι ο προπονητής που θα βρίσκεται στον πάγκο των Μικρασιατών.
Ο Θρασκιάς που ανέλαβε την ΑΕΜ λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος κατάφερε μέσω των αγώνων μπαράζ να παραμείνει στην κατηγορία και η διοίκηση τον επιβράβευσε γι’ αυτό.

Κράψη
Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είχαμε στην Κράψη όπου ο Χρήστος Αγγέλης αντικατέστησε τον Λάζαρο Γιώτη.
Ο Αγγέλης έχει ξαναδουλέψει στην Κράψη και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και για αυτό προτιμήθηκε από την διοίκηση της ομάδας.

Κόνιτσα
Ο Κώστας Τσαλιαμάνης ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε πέρυσι την Κόνιτσα στο να επιστρέψει στην Α΄κατηγορία και αυτός θα είναι από ότι φαίνεται (ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση) που θα την κοουτσάρει στο νέο πρωτάθλημα.

Καστρίτσα
Η Καστρίτσα μέσα σε δύο χρονιές μπόρεσε να κάνει το δρομολόγιο από τη Γ’ στην Α’ κατηγορία. Προπονητής και τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιάννης Καραφέρης.

Μέτσοβο
Η παραμονή του Λεωνίδα Μαλισόβα για μια ακόμη χρονιά στο Μέτσοβο ήταν δεδομένη αφού η διοίκηση τον στηρίζει απόλυτα εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ζωοδόχος
Η νεοφώτιστη Ζωοδόχος επέστρεψε στην κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια και η διοίκηση έδωσε την ευκαιρία σε έναν νέο προπονητή τον Χρήστο Βαζάτη να δείξει τι μπορεί να κάνει ως πρώτος προπονητής σε μια ανώτερη κατηγορία. Βέβαια δίπλα του θα είναι ο Κώστας Πάκος ο οποίος πέρυσι ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα τον βοηθάει ανά πάσα στιγμή σε όλες τις δυσκολίες.

Χουλιαράδες
Ο μακροβιότερος προπονητής που υπάρχει σε ομάδα του ερασιτεχνικού είναι ο Σπύρος Τασιούλας ο οποίος για έβδομη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Χουλιαράδων.

Κουτσελιό
Η επιστροφή του Κουτσελιού στην Α’ κατηγορία μέσω των αγώνων μπαράζ για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη. Όμως η σωστή και μεθοδική δουλειά του προπονητή Χρήστου Ντόβα έφερε αυτό το αποτέλεσμα και έτσι η διοίκηση θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά τη συνεργασία μαζί του.