154 δρομείς συμμετείχαν στον απαιτητικό 2ο Syrrako Trail Run

on .

SYRRAKO

Με τη συμμετοχή 154 δρομέων, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 2ου Syrrako Trail Run, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
Οικοδέσποινα της όλης εκδήλωσης ήταν η Συρρακιώτισα Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 και μέλος της οργανωτικής Επιτροπής Αθανασία Τσουμελέκα που μαζί με την δημοσιογράφο Αρετή Στασινού είχαν αναλάβει και την παρουσίαση του αγώνα στο κοινό, ενώ την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα είχε αναλάβει το Star Channel.
Η διαδρομή των 12 χιλιομέτρων, αν και μικρή, αποδεικνύεται μία από τις πιο δύσκολες διαδρομές στον Ελλαδικό χώρο που εκτός από το σκληροτράχηλο τερέν και την μεγάλη υψομετρική διαφορά συνδυάζει φυσικές ομορφιές απείρου κάλλους.
Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος και πολυνίκης Δημήτρης Θεοδωρακάκος της Salomon Hellas που έσπασε το φράγμα της μίας ώρας (0:59:55.753) και πρώτη γυναίκα δρομέας για δεύτερη χρονιά αναδείχθηκε η Δήμητρα Τζαλακώστα του Συλλόγου Δρομέων Άρτας που επίσης έσπασε το περσινό δικό της ρεκόρ με χρόνο 1:14:47 (περσινός χρόνος 1:17:47).
Η οργανωτική επιτροπή του Syrrako Trail Run εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όσους στήριξαν έμπρακτα τη διοργάνωση.