Στον αέρα είναι ακόμη το νέο πρωτάθλημα

on .

SHMA PAS

• Σε  πλήρη εξέλιξη με διπλές καθημερινές προπονήσεις βρίσκεται η δεύτερη εβδομάδα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Όπως σε κάθε πρωινή προπόνηση, έτσι και χτες έγινε αερόβια προπόνηση φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Βασίλη Αλεξίου, ενώ στη απογευματινή έγιναν ασκήσεις με τη μπάλα και οικογενειακό δίτερμα.
Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών, όπως είναι φυσιολογικό,  δεν λείπουν από παίκτες των Ηπειρωτών, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι τώρα κάτι το ανησυχητικό. Ο Λέο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας σιγά σιγά στροφές με τρέξιμο. Ατομικό πρόγραμμα επίσης ακολουθούν οι Κακούμπα και Κούζικ, οι οποίοι νιώθουν κάποιες ενοχλήσεις από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας.
Απών από την χτεσινή προπόνηση ο Τσικάρσκι, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας δέχτηκε ένα χτύπημα πάνω σε μια διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να εμπνέεται όμως  ανησυχία.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα συνεχιστεί και πάλι σήμερα με διπλή προπόνηση.
* * *
Σε μπαλάκι του τένις έχει καταντήσει η πολυδιαφημιζόμενη αναδιάρθρωση της Super League με τις ΠΑΕ από την μία πλευρά να μην δέχονται την πρόταση του γ.γ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με 12 ομάδες από την επόμενη σεζόν, ενώ ο από την άλλη ο κ. Βασιλειάδης να εμμένει στο πλάνο του για 12 ομάδες. Και όλα αυτά μόλις 45 μέρες από την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος στις 25-26 Αυγούστου.
Πολλά από τα ανωτέρω αναμένεται να ξεκαθαριστούν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Υπενθυμίζεται πως οι ΠΑΕ δεν δέχονται τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20, κάτι το οποίο συζητά υπό όρους και ο Γιώργος Βασιλειάδης, αρκεί να υπάρχει και δέσμευση πως το πλάνο του για λίγκα με 12 συλλόγους θα τεθεί σε εφαρμογή την περίοδο 2020/21..
 Στο σημερινό Δ.Σ. εκτός του ζητήματος της αναδιάρθρωσης αναμένεται να αποφασιστεί και για το πότε θα γίνει η κλήρωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς, την εγγραφή νέων μελών, την επίσημη προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομών κ.α.
Νέος προπονητής στην Κ20
Ο Κύπριος Μάριος Παναγιώτου θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα αντικαθιστώντας τον Χρήστο Αγγέλη το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε.  
Στο Κύπελλο Ελλάδας τα Σερβιανά!
Με μια σημαντική καινοτομία προκηρύχθηκε χθες από την ΕΠΟ η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019. Αυτή αφορά την συμμετοχή των Κυπελλούχων των 53 ΕΠΣ οι οποίες θα μπουν στην μάχη του Κυπέλλου από την Α’ Φάση και σε μονούς αγώνες θα τίθενται αντιμέτωποι.  Την ΕΠΣ Ηπείρου θα εκπροσωπήσει η κυπελλούχος ομάδα του Θριάμβου Σερβιανών!