Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις τζούνιορς

on .

MPEGKAS

• Τα Γιάννενα φιλοξενούν το 3ου ITF CUP JUNIORS. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται στο Πάρκο Πυρσινέλλα και κορυφώνεται την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί όταν και θα γίνουν οι απονομές. Χθες στη σημασία της  διοργάνωσης, αναφέρθηκαν ο  αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Γοργόλης συνεχάρη δημόσια την διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρησης, που μέσα σε μόλις δύο χρόνια κατάφερε όχι μόνο να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και να το αναβαθμίσει από πεντάρι σε τεσσάρι (grade 4) ενώ υπογράμμισε την πρόθεση και τη διάθεση της Περιφέρειας Ηπείρου να είναι αρωγός  σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις που παράλληλα φέρνουν πολλούς επισκέπτες στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, καλωσόρισε τις αποστολές των αθλητών που έχουν φτάσει από όλο τον κόσμο στα Γιάννενα για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.  Με την ευκαιρία αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, τον οποίον αποκάλεσε «φύλακα άγγελο» του Πάρκου Πυρσινέλλα,  που «πέρασε από χίλια κύματα» μέχρι να επιστρέψει ιδιοκτησιακά στο Δήμο Ιωαννιτών.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του  Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ. Κώστας Ευθυμίου αναφέρθηκε στην διοργάνωση που αναβαθμίστηκε σε βαθμό δυσκολίας, καθιστάμενη «θεσμός για την «πόλη» και προσδίνει σημαντικά οφέλη στους αθλητές, μεταξύ των οποίων είναι και οι Νίκος Ρόζος και Ανδρέας Τζέλης του Ομίλου Ιωαννίνων.
 Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ, ενώ οι απονομές στους νικητές θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.