Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΣ

on .

PROPONHSH PAS KALOKAIRI 2018

• Μετά το προχθεσινό ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Πετράκης, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν χθες κανονικά στις προπονήσεις τους, διανύοντας πλέον την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας.
Την Κυριακή 15 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου για ακόμα μια χρονιά οι κυανόλευκοι θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Ιουλίου. Με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα προγραμμάτισε τρία φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Λάρισας, της Λαμίας, του Λεβαδειακού που θα κάνουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι το ίδιο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα αντιμετωπίσουν στις 17 Ιουλίου την Λάρισα, στις 20/7 την Λαμία και πριν επιστρέψουν στην βάση τους τον Λεβαδειακό (24 Ιουλίου).
Σε καλό επίπεδο
Η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων πέρασε χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα και ως είθισται σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, η έμφαση δόθηκε κυρίως στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με τους παίκτες να «καταπίνουν» ατελείωτα χιλιόμετρα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βασίλη Αλεξίου, ο οποίος έχει καταρτίσει και το αντίστοιχο πρόγραμμα εκγύμνασης. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των παικτών φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, γεγονός που επιβεβαίωσε και στη χθεσινή συνέντευξή του στον «Π.Λ.» ο Θέμης Τζημόπουλος, αλλά και από το γεγονός ότι στα «οικογενειακά» διπλά μόνο μουδιασμένοι δεν φαίνεται να είναι οι παίκτες.
Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισε μόνο ο Λέο ο οποίος και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όλη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και αυτός αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς τις αμέσως επόμενες μέρες. Από τους νεοαποκτηθέντες, αυτός που έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση μέχρι στιγμής είναι ο Κολομβιανός Κάστρο, ο οποίος φαίνεται να έχει δέσει άριστα με τους συμπαίκτες και αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χαφ. Ερωτηματικό συνεχίζει να παραμένει η παραχώρηση ή μη του Πέδρο Κόντε, γεγονός που δεν βοηθά τον προγραμματισμό της ομάδας για την συνέχεια. Η διοίκηση ήδη κοιτάζει περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Ισπανού φορ, αλλά όσο δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα η οποία θα καλύψει την ρήτρα του, τόσο πιο κοντά στην παραμονή του στον ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να είναι. Πάντως, ο Κόντε επιδεικνύοντας επαγγελματισμό είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του και από τις πρώτες εικόνες των «οικογενειακών» διπλών φαίνεται να είναι και σε πολύ καλή κατάσταση.
Ευχές για τα γενέθλια
Την προηγούμενη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε 52 χρόνια ζωής και πολλοί από τους παλιούς παίκτες του δεν ξέχασαν να ευχηθούν στην ομάδα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι στο tweeter ο οποίος έγραψε «Χρόνια Πολλά Γιαννενάρα», μην ξεχνώντας και αυτός το πέρασμά του από τον ΠΑΣ, ενώ και ο Κλαούντιο Κάμπος μην ξεχνώντας τις στιγμές που έζησε με την ομάδα στο μπαράζ της Ν. Φιλαδέλφειας έστειλε και αυτός τις ευχές του.
Στη Ρουμανία ο Χαλκιαδάκης
Στο μεταξύ την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη βρήκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ρουμανική Χέρμανσταντ.