Άρχισε η αξιολόγηση των νέων αποκτημάτων

on .

PAS SHMA

• Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, το πρώτο στάδιο της οποίας διεξάγεται καθημερινά στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.
Ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο δίνουν αρκετή έμφαση στις απογευματινές προπονήσεις στις επαφές με τη μπάλα, θέλοντας να σχηματίσουν μια αρχική άποψη για τις ικανότητες των νέων αποκτημάτων και να δουλέψουν πάνω στον τρόπο που θέλουν να αναπτύσσεται με τις πάσες οι ομάδες.
Ο Ζαν Μπατίστ Λέο συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στα τέλη της περασμένης σεζόν με τον Κισσαμικό και βρίσκεται στο στάδιο της επαναφοράς.
Επίσης, ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Άλεξ Κακούμπα, ο Ουγκαντέζος αριστερός ακραίος αμυντικός που αποκτήθηκε πρόσφατα, όμως αναμένεται να μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου να "βγάζει το λάδι" των παικτών στις πρωινές προπονήσεις και να χτίζει τη φυσική κατάσταση της ομάδας ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.
Το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ θα συνεχιστεί για ακόμα μια εβδομάδα στο Πανηπειρωτικό μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιουλίου, ενώ την επόμενη μέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα γίνουν και τα πρώτα φιλικά.
Δοκιμάζει δεξί μπακ ο Πετράκης
 Ένας ξένος νεαρός ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται τις δύο τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ από τον Γιάννη Πετράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Πρόκειται για δεξιό "έγχρωμο" οπισθοφύλακα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος περνάει από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ.
Από πλευράς ΠΑΣ βγαίνει ότι μόνο αν είναι κάτι σπουδαίο θα αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση.