Σάββατο και Κυριακή το 24ο Ηπειρωτικό Ράλλυ «AUTOTEST»

on .

HPEIROTIKO RALLY DODONHS 4 7 18

• Το Σαββατοκύριακο διοργανώνεται το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY «AUTOTEST», που  είναι ο 4ος σε σειρά αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου. Η  Πανηγυρική Εκκίνηση αλλά και ο Τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στην Πλατεία Πύρρου, την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, το Σάββατο στις 9 το βράδυ και την Κυριακή μετά τις 2.30 το μεσημέρι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, με την προσθήκη της Ειδικής Διαδρομής Κωστάνιανη σε αντικατάσταση της Ειδικής των Μαρμάρων. Το 24ο Ηπειρωτικό Rally «AUTOTEST» περιλαμβάνει 150,37 km αγώνα, με τα 60,90 km, να είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων Ειδικών Διαδρομών, με πιο αναλυτικά 3 περάσματα της κλασσικής Ειδικής Διαδρομής Δωδώνη μήκους 12,20 km, στην φετινή της εκδοχή και 3 περάσματα από την Ειδική Κωστάνιανη, συνολικού μήκους 8,10 km. Μέγας χορηγός του αγώνα και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας, είναι το Ι.ΚΤΕΟ AUTOTEST στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.
Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για άλλη μία χρονιά  είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και Δωδώνης με τα αντίστοιχα Πνευματικά τους Κέντρα αλλά και το Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων, όπου χωρίς την βοήθειά τους, θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.