Νέα του ερασιτεχνικού

on .

NEOXOROPOULO

Στο Νεοχωρόπουλο ο Σωτήρης Κίτσιος
• Μια ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε το Νεοχωρόπουλο αφού απέκτησε τον επιθετικό Σωτήρη Κίτσιο από το Σταυράκι, έναν παίκτη που ξεκίνησε από την ομάδα του Νεοχωρόπουλου και σε αυτή επιστρέφει για να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.
Ο Σωτήρης Κίτσιος δήλωσε:
«Επέστρεψα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και θέλω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».
Έμεινε ο κορμός στον Αγροτικό
• Τον βασικό κορμό της περσινής επιτυχημένης χρονιάς κράτησε η ομάδα του Αγροτικού αφού ήρθε σε συμφωνία με δεκατρείς παίκτες που αποτελούσαν το περσινό ρόστερ.
Στον Αγροτικό θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Πανίδης, Μαργομένος, Ζότα Ρ., Ζότα Α., Γκόνης, Μακρής, Μπαρίμης, Ντρίκος, Καραβάς, Πατσούρας, Τάσσος, Δρίβας και Σκόρδος.
Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα που πρωταγωνιστούσε στο περσινό πρωτάθλημα.
Ο Σπύρος Αργύρης πρόεδρος στο Ροδοτόπι
• Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στην ομάδα του Ροδοτοπίου εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Σπύρο Αργύρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ροδοτοπίου αναφέρει τα εξής:
«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Πασσαρών Ροδοτοπίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Αργύρης Σπύρος
Α΄Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος για ανδρική ομάδα): Λύτης Παναγιώτης
Β΄Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος για Ακαδημία): Πάικας Ανδρέας
Γραμματέας - Ταμίας: Αναστασίου Άγγελος
Γενικοί Αρχηγοί: Τούσης Κωνσταντίνος - Αργύρης Ευάγγελος
Εκπρόσωπος τύπου: Πάικας Σπύρος
Υπεύθυνος εγκαταστάσεων και υλικού: Αργύρης Δημοσθένης
Υπεύθυνος εκδηλώσεων: Νούσιας Χρυσόστομος
Σύνδεσμος Ακαδημίας με ανδρική ομάδα: Παπαϊωάννου Βασίλειος
Πρωταρχικοί στόχοι του νέου Δ.Σ. είναι η ανάδειξη και η εξέλιξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου καθώς και η δημιουργία μιας ανανεωμένης και ανταγωνιστικής ομάδας.
Φιλοδοξούμε, ότι η ομάδα που θα στηθεί φέτος, θα καταφέρει, σε βάθος χρόνου, να είναι πρωταγωνίστρια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.
Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ζυμώσεις και διαβουλεύσεις, πιστεύουμε, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο προπονητής έστω να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την ειλικρινή και ανιδιοτελή του προσφορά στην ομάδα».
Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Χρυσοβίτσας ο Κοντογιάννης
• Στην τεχνική ηγεσία της Χρυσοβίτσας θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Κοντογιάννης μιας και η διοίκηση με τον προπονητή έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Εκτός από τον Κοντογιάννη στην ομάδα παραμένει ο επιθετικός Στέφανος Μπούγιας, ενώ έχει αποχωρήσει ο Παναγιώτης Μπισέλας.
TOTSIKAS
Πήραν Τότσικα οι Μικρασιάτες
• Την απόκτηση του μέσου Δημήτρη Τότσικα από την Ανατολή ανακοίνωσε η ομάδα των Μικρασιατών κάνοντας έτσι την τέταρτη μεταγραφή για φέτος μετά την απόκτηση των Γιώργου Ναυρόζογλου, Γιάννη Ναυρόζογλου και Σπύρου Γιαγτζόγλου.
Ο Τότσικας επέλεξε την ομάδα της ΑΕΜ με να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.