Με εργομετρικά ξεκινά σήμερα η νέα σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

MPERIOS THODORHS

• Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επιστρέφουν στη βάση τους και αρχίζει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για την ομάδα της Ηπείρου.
Για το Σαββατοκύριακο, οι παίκτες του ΠΑΣ θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ και οι αιματολογικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Αλεξίου, του ιατρού της ομάδας Σταύρου Ριστάνη και του υπόλοιπου ιατρικού επιτελείου.
Η «πρώτη» του ΠΑΣ μετατέθηκε κατά μία ημέρα και θα συνοδευτεί με τον αγιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα ης Τρίτης και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας.
Παρελθόν ο Μπέριος
Μετά από 6 χρόνια παρουσίας στα Γιάννινα παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ ο Θοδωρής Μπέριος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στην ομάδα τα έξι χρόνια παρουσίας του στα Γιάννινα.
Οι σχέσεις του Μπέριου με τον Γιάννη Πετράκη δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές μετά από ένα φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και ο παίκτης έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  Αυτός βρέθηκε και είναι η Κισβάρντα από την Ουγγαρία.  Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Μπέριος δεν αναφέρθηκε καν στον Γιάννη Πετράκη, ούτε και στον Δημήτρη Νιαρχάκο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:
«Και επίσημα έληξε η συνεργασία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Μπέριο, κοινή συναινέσει, μετά από 6 χρόνια.
Η ομάδα του ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και τις στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία του ΠΑΣ και του εύχεται ότι καλύτερο στη νέα του ομάδα την KISVARDA FC στην Ουγγαρία.
Ο Μπέριος μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του ΠΑΣ και τον υπέροχο κόσμο της».
Τέλος από την Κ 20 ο Αγγέλης
Μετά από μια τετραετία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα ο Χρήστος Αγγέλης αποτελεί παρελθόν για την Κ 20  της ομάδας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος ήταν αυτός που έφερε τον Αγγέλη να εργαστεί στον Ιούλιο του 2014 στον ΠΑΣ αναλαμβάνοντας την Κ 17 και μετέπειτα την Κ 20, αποφάσισε οι δύο πλευρές να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Ο Χρήστος Αγγέλης κατά την παραμονή του στον ΠΑΣ οδήγησε την Κ 17 στο Final-Four, ενώ κατέκτησε με την Κ 20 το κύπελλο ερασιτεχνών ΕΠΣΗΠ.
Όσον αφορά τον διάδοχο ακούγονται διάφορα σενάρια όπως η πρόσληψη Κύπριου στην καταγωγή προπονητή,  ενώ υπάρχει και το σενάριο της μεταπήδησης του Νίκου Μπαδήμα από την Κ 17 στην Κ 20 και του Τάσου Ανθυμιάδη από την Κ 15 στην Κ 17.
Τα πάντα θα ξεδιαλύνουν εντός των ημερών με τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.