Ανανεώσεις, μεταγραφή και επιστροφή στον Θρίαμβο

on .

SERBIANA

• Τρεις ανανεώσεις, μια μεταγραφή, αλλά και μια επιστροφή περιελάμβανε το μενού αυτή την εβδομάδα για τον Θρίαμβο Σερβιανών.
Στα Σερβιανά θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική οι Βάϊος Τσιαφίτσας, Δημήτρης Γιάκος και Βασίλης Γιάτσε (έχασε την περσινή χρονιά λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού).
Η πρώτη μεταγραφή για τους νεοφώτιστους είναι ο αμυντικός Πέτρος Δρόσος ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ανατολή.
Επιστροφή Πέτρου Τζίμα
Στην θέση του τεχνικού διευθυντή επέστρεψε ο Πέτρος Τζίμας, ο οποίος παρότι είχε παραιτηθεί μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος ανακάλεσε την παραίτηση του και συνεχίζει από το ίδιο πόστο.
Στις 23/9 η σέντρα στο πρωτάθλημα
Στις 23 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Εντός της εβδομάδας οι αποφάσεις στην Κρανούλα

• Κινητικότητα αρχίζει να υπάρχει και στην ομάδα της Κρανούλας με την διοίκηση να ανακοινώνει ότι στις αρχές της εβδομάδας θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το πως θα κινηθεί η ομάδα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η διοίκηση της ομάδας αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να πάρει τις σχετικές αποφάσεις για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Η πρόταση πού υπάρχει για ενίσχυση της διοίκησης με νέα μέλη θα εξετασθεί ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πάρα πολύ ισχυρή διοικητικά την νέα χρονιά. Αμέσως μετά σειρά θα πάρει το αγωνιστικό τμήμα ώστε να κλείσουν οι μικρές εκκρεμότητες που υπάρχουν από πέρυσι και να αποφασιστεί η πορεία της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο».