Σε παρτίδα πόκερ εξελίσσεται η πώληση του Πέδρο Κόντε

on .

TASHS GIORGOS DIAITHTHS

• Σε παιχνίδι για γερά νεύρα,  που μοιάζει με παρτίδα πόκερ εξελίσσεται το καλοκαιρινό μεταγραφικό σίριαλ της πώλησης του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι συγκεχυμένες πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη.
Το σενάριο που βγήκε τη χτεσινή ημέρα στη δημοσιότητα αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον άλλης ομάδας από τον εξωτερικό και όχι της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.
Στην υπόθεση της πώλησης του Κόντε έχουν εμπλακεί και αρκετοί μάνατζερ, οι οποίοι προσπαθούν να έχουν ενεργό ρόλο στη μεταγραφή. Ο Ισπανος ατζέντης του Κόντε, είναι ο Πέδρο Μπράβο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία. Στην υπόθεση όμως εμπλέκονται και άλλοι μάνατζερ. όπως ο Έλληνας ατζέντης Λευτέρης Σιδηρόπουλος, αλλά και άλλοι.
Το δεδομένο είναι ότι η διοίκηση του ΠΑΣ και ο Γιώργος Χριστοβασίλης προσπαθούν να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, παίζοντας ένα παιχνίδι με τον χρόνο και τη διαχείριση των πληροφοριών.
Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της πώλησης του Κόντε έχει πολύ...ψωμί ακόμα και όσο κυλούν οι μέρες θα εμφανίζονται και νέα σενάρια και ενδιαφερόμενες ομάδες. Κάποια από αυτά θα έχουν βάσει και άλλα θα είναι αβάσιμα και παιχνίδια των ατζέντηδων προκειμένου να ανεβάσουν το κασέ του Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Στην Super League ο διαιτητής Τάσης
Ο Γιώργος Τάσης θα είναι ο διαιτητής της ΕΠΣ Ηπείρου στους πίνακες της Super League την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο καθώς χτες αναρτήθηκαν οι πίνακες διαιτητών από την ΚΕΔ μαζί με τους βοηθούς σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.
Ο Γιαννιώτης ρέφερι προβιβάστηκε από την Football League στην Super League, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Football League. Επίσης υπάρχουν και οι δύο Γιαννιώτες βοηθοί διαιτητές στη μεγάλη κατηγορία, ο Θανάσης Κόλλιας και ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης.
Μαζί με τον Κατσικογιάννη στη Football League προβιβάστηκε και ο Σπύρος Ζαμπαλάς, ενώ στη συγκεκριμένη κατηγορία βοηθοί προερχόμενοι από την ΕΠΣΗΠ θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς και Κώστας Λιόντος.
Στην Γ' Εθνική διαιτητές θα είναι οι Γιώργιος Μάντζιος, Κώστας Μπούμπας, Κώστας Νέος και Γιάννης Πάνος και βοηθοί οι Βασίλης Αντωνίου, Κοσμάς Γιώτης και Δημήτρης Τσάντας.
Παρατηρητές διαιτησίας στην Super League θα είναι ο Κώστας Δάλλας, στην Football League δεν υπάρχει κανείς και στην Γ' Εθνική οι Κώστας  Αθανασίου, Γιώργιος Γεωργάκης, Βασίλης Μπίτας και Νίκος Χατζηνικολάου.
Για να αγωνιστούν τη νέα χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες οι διαιτητές και οι βοηθοί θα πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να περάσουν τις γραπτές εξετάσεις και τα αγωνιστικά τεστ που θα υποβληθούν από την ΚΕΔ.