Στον ΠΑΣ περιμένουν τους Άραβες για τον Κόντε

on .

PAS

• Σε αναμονή βρίσκεται από προχθές η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να επιβεβαιωθεί έμπρακτα το ενδιαφέρον της Σαουδαραβικής Αλ Νασρ για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε, για το οποίο έγραψε χθες ο «Πρωινός Λόγος».  
Οι Σαουδάραβες είναι πρόθυμοι να καλύψουν τη ρήτρα των 900.000 ευρώ, αλλά μέχρι να γίνει πράξη η εκδήλωση ενδιαφέροντος, χρειάζεται χρόνος και φυσικά να μην υπάρξουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής, που είναι συνηθισμένες στις μεταγραφικές περιόδου.
Το νεότερο που προέκυψε χθες,  ήταν δηλώσεις του Ουρουγουανού προπονητή της Αλ Νασρ Χοσέ Ντανιέλ, ο οποίο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ.
 «Είναι γεγονός μας ενδιαφέρει, θέλουμε τον Κόντε. Αλλά περιμένω να δω την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Περιμένω νέα από τη διοίκηση για τον παίκτη», τόνισε.
Με δεδομένο, αντίρρηση από πλευράς ΠΑΣ δεν μπορεί να υπάρξει, αν καλυφθεί η ρήτρα, απομένει να τα «βρουν» ομάδα και ποδοσφαιριστής. Ο Κόντε, πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι θετικός, καθώς του προσφέρεται ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ο ίδιος στα 30 του χρόνια αναζητά μια «χρυσοφόρο» μεταγραφή.
Η παρέμβαση της Αλ Νασρ, μεταφέρει σε δεύτερο πλάνο το ενδεχόμενο ο Κόντε να μετακινηθεί είτε προς τον ΑΠΟΕΛ Κύπρου, είτε προς τον ΠΑΟΚ που όμως έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση του Φινλανδού Πούκι.  
Το μεταγραφικό σίριαλ της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε συνεχίζεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του ΠΑΣ και ο Γιώργος Χριστοβασίλης ετοιμάζονται για μια ακόμα σπουδαία πώληση, μετά από εκείνη του Ντίνου Μαυροπάνου στην αγγλική Άρσεναλ.
Δύο ακόμα φιλικά με Παναιτωλικό και Τρίκαλα
Δύο ακόμα φιλικά ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας προγραμμάτισε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανεβάζοντας συνολικά των αριθμό σε εννιά μέχρι τώρα.
Φαίνεται πως ήταν απαίτηση του Πετράκη και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά και να μην ξανασυμβεί το περσινό μάθημα όταν ο ΠΑΣ έπαιξε μόλις 4 φιλικά.
Στο πλαίσιο αυτό οριστικοποιήθηκαν δύο ακόμα φιλικά του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Παναιτωλικό στο "Ζωσιμάδες" την Τετάρτη 8 Αυγούστου και με τα Τρίκαλα την Κυριακή 12 Αυγούστου, πάλι εντός έδρας.
Οι ώρες των δύο συγκεκριμένων φιλικών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχει μέχρι τώρα προγραμματίσει ο ΠΑΣ έχει ως εξής:
ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα: 17 Ιουλίου στο Καρπενήσι
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: 20 Ιουλίου στο Καρπενήσι
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός: 26 Ιουλίου στο Καρπενήσι
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα : 4 Αυγούστου 18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: 8 Αυγούστου
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή: 11 Αυγούστου 18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα:  12 Αυγούστου
ΠΑΣ Γιάννινα - ΝΠΣ Βόλου: 17 Αυγούστου 18:00
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 18 Αυγούστου 20:00.