Πήρε Πουρνάρα ο ΑΓΣΙ, ανανέωσε τέσσερις ο ΠΑΣ

on .

POURNARAS

• Σε τέσσερις σημαντικές ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής της ομάδας στην Γ Εθνική, την ίδια ώρα που ο ΑΓΣΙ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαχαρία Πουρνάρα.
Ο ΑΓΣΙ προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ κάτω από τη ρακέτα καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου πάουερ φόργουορντ Ζαχαρία Πουρνάρα. Ο Πουρνάρας είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στη θέση «4», ενώ διαθέτει πολύ σημαντική εμπειρία από εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρόνο, πέρασε από τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον ΑΟ Αγρινίου, ενώ πέρσι ήταν και πάλι στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Με ανακοίνωσή του ο ΑΓΣΙ καλωσορίζει τον Πουρνάρα, ευχόμενος να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
• Από την άλλη, ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα συμμετάσχει κι αυτός στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, ενώ θα ακολουθήσουν και οι μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ανανέωσαν οι Μουζακίτης, Μιχαήλ, Πανταζής και Γιωτάκης, παίκτες της περιφερειακής γραμμής του ΠΑΣ. Ο Μίμης Πανταζής με σπουδαίες ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και στην άμυνα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Ο Μάριος Μιχαήλ αποτέλεσε πέρυσι το βασικό play maker της ομάδας και για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει στον ΠΑΣ, παρά τις αρχικές περί του αντιθέτου πληροφορίες. Ο Γιάννης Μουζακίτης βασικό εργαλείο στην οργάνωση της ομάδας και πολύτιμος σκόρερ, με τις εμπειρίες που διαθέτει θα αποτελέσει και την επόμενη χρονιά σημαντικό κομμάτι του ΠΑΣ. Τελευταίος της τετράδας ο έμπειρος γκαρντ Νίκος Γιωτάκης με τα πλούσια αθλητικά του προσόντα και πολύ σημαντικός στην αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ.