Στο Δήμο Πωγωνίου προετοιμάζεται η Εθνική Εφήβων - Νεανίδων τζούντο

on .

KAPSALHS TZOYNTO POGONI 20 6 18

• Στο Δήμο Πωγωνίου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου, προετοιμάζεται η Εθνική Ομάδα τζούντο Εφήβων / Νεανίδων, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2018. Στην αποστολή συμμετέχουν 22 αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται στο Δήμο Πωγωνίου από τις 16 Ιουνίου, από όπου θα αναχωρήσουν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Διαμένουν δε στο Κέντρο Φιλοξενίας Κουκλιών.
«Ο Δήμος Πωγωνίου στηρίζει τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του αθλητικού ιδεώδους. Ελπίζουμε η φιλοξενία μας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη σωστή προετοιμασία των αθλητών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας» δήλωσε  χθες ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.
Στην καταλληλότητα της περιοχής για την καλή προετοιμασία των αθλητών αναφέρθηκε ο φροντιστής της Εθνικής Ομάδας κ. Ντούρου Γκόγκουα ευχαριστώντας παράλληλα το Δήμο για την άψογη φιλοξενία.
Τις ευχαριστίες του για τη στήριξη του Δήμου, τόσο στο προπονητικό camp όσο και στο άθλημα του judo γενικότερα εξέφρασε και ο προπονητής του Πανηπειρωτικού Συλλόγου κ. Οδυσσέας Νάστης.