Στο παζάρι για Κόντε και ο ΑΠΟΕΛ Κύπρου!

on .

KONTE

• Όσο περνούν οι μέρες το σίριαλ της πώλησης και μεταγραφής του Πέδρο Κόντε «φουντώνει», με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του ένα πολύ σημαντικό ποσό.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Κόντε και να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, ωστόσο τις τελευταίες ώρες «σφήνα» για την απόκτησή του μπήκε και ο ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha Κύπρου», αναφέροντας ότι ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ είναι στην κορυφή της λίστας των στόχων του ΑΠΟΕΛ.
«Ο Πέδρο Κόντε που αγωνίζεται στα Γιάννινα και ο Ούγκο Βιέιρα είναι οι στόχοι για την επίθεση. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι εφόσον μείνει ελεύθερος είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκίτρινων» της Κύπρου.
Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΠΟΕΛ αγωνίζονταν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος φόρεσε για μια τετραετία με ιδιαίτερη επιτυχία την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα από το 2009 έως το 2013, πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό κι από εκεί στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ντε Βινσέντι τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο θα μείνει ελεύθερος από την Σαμπάμπ Αλ Αχλί και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
Επομένως υπάρχει πλέον πιθανότητα δύο ποδοσφαιριστές, από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια, να βρεθούν συμπαίκτες στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τους Πέδρο Κόντε και Τόμας Ντε Βινσέντι.
Φιλικό με Άρη στις 18 Αυγούστου
Το έκτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας οριστικοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης  λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρω­ταθλήματος της Super League.  Συγκεκριμένα, η φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, ο οποίος φέτος επιστρέφει στην Super League, θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 20:00 στη Θεσσαλονίκη και στην έδρα των «κίτρινων», το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχει μέχρι τώρα προγραμματίσει ο ΠΑΣ έχει ως εξής:
ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα: 17 Ιουλίου στο Καρπενήσι
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: 20 Ιουλίου στο Καρπενήσι
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός: 26 Ιουλίου στο Καρπενήσι
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα : 4 Αυγούστου 18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - ΝΠΣ Βόλου: 17 Αυγούστου 18:00
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα: 18 Αυγούστου 20:00