Τον ΠΑΟΚ επιθυμεί για επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κόντε!

on .

ZOGKOS

• Την επιθυμία του να συνεχίσει  την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε χτες ο Πέδρο Κόντε σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα παντρεύεται σε λίγες ημέρες την εκλεκτή της καρδιάς του Ισαβέλλα, ωστόσο κοιτάζει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Fair Play Arena Press» o Κόντε σημείωσε ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους όπως ο ΠΑΟΚ, ενώ για τις όποιες εξελίξεις παρέπεμψε στον μάνατζερ του που βρίσκεται στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις.
Στις σχετικές του δηλώσεις ο Κόντε ανέφερε:  «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε με τον πρόεδρο. Ο ατζέντης μου είναι στην Ελλάδα και έχει αναλάβει όλες τις επαφές. Φυσικά θα μου άρεσε να έρθω στον ΠΑΟΚ, είναι μια εξαιρετική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πέρσι πήρε σχεδόν το πρωτάθλημα, πήρε το Κύπελλο και έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμένα μια μεταγραφή, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη».
Οι δηλώσεις του Κόντε, δείχνουν κατά τον πλέον σαφή τρόπο ότι ο Ισπανός φορ ουσιαστικά «βάζει» τέλος στην καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το «μυαλό» του βρίσκεται μακριά πια από την Ηπειρωτική ομάδα.
Δανεικός στην Ιταλία ο Ζώγκος
Εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωράει και σε δανεισμό ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, ο νεαρός Βασίλης Ζώγκος θα δοθεί δανεικός στην Αλεσάντρια Κάλτσιο, ομάδα Γ Εθνικής της Ιταλίας.
Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν είχε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε στα παιχνίδια της Κ 20.
Πρόσφατα ο Ζώγκος συμμετείχε στο Viareggio Cup με τον ΠΑΣ Γιάννινα επί ιταλικού εδάφους, κάτι που προφανώς κέντρισε το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων.
Ο Ζώγκος θα δοθεί δανεικός για 1 χρόνο στην ομάδα της Ιταλίας με option αγοράς, ενώ ήδη παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα που θα φοράει.
Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εύχεται καλή επιτυχία στον νεαρό Ζώγκο και να προσφέρει τα μέγιστα στον ιταλικό σύλλογο.