«Νηνεμία» επικρατεί στα μεταγραφικά του ΠΑΣ

on .

KONTE PEDRO

• Σε ρυθμούς… Μουντιάλ έχει μπει πλέον από προχθές ολόκληρος ο πλανήτης και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα!
Έτσι μετά την προχθεσινή ανακοίνωση για την αποδέσμευση του Λάμπρου Ζαχαρού, επικρατεί «νηνεμία» στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα και οι… «λαλίστατες» αθλητικές ιστοσελίδες, κυρίως των Αθηνών, που εσχάτως ασχολούνταν συχνά-πυκνά με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Ηπείρου, έστρεψαν πλέον το ενδιαφέρον τους στην γιορτή του ποδοσφαίρου στη Ρωσία.
Αντίστοιχη ηρεμία επικρατεί και στο θέμα της πώλησης του Κόντε στον ΠΑΟΚ μιας και ο Ισπανός φορ φαίνεται ότι αποτελεί εναλλακτική λύση του Φινλανδού Τέεμου Πουκι με τον ΠΑΟΚ να φέρεται να έχει δώσει «τελεσίγραφο» στον Φινλανδό επιθετικό μερικών ημερών και τότε θα κινηθεί για τον Κόντε.
Πάντως θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Γ. Χριστοβασίλης θα προχωρήσει σε τουλάχιστον άλλες τρεις «ενδεκαδάτες» μεταγραφές για να καλυφθούν ορισμένα από τα κενά που υπάρχουν στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο κέντρο, ενώ σε τυχόν αποχώρηση του Κόντε, θεωρείται βέβαιη και η μεταγραφή επιθετικού.  Το σημαντικό είναι για τον Γιάννη Πετράκη, να έχει στην διάθεσή του κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας, όσο το δυνατόν περισσότερα από τα κομμάτια του παζλ με τα οποία θα δημιουργήσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Επόμενη χρονιά, η οποία προβλέπεται εξόχως δύσκολη και απαιτητική, ειδικά αν περάσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης του αρμόδιου Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, το οποίο θα συζητηθεί και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League την μεθεπόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου.
Το αντίο Γαρουφαλιά
Με ανάρτησή του στο instagram αποχαιρέτισε ο μέχρι πρότινος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Γαρουφαλιάς την ομάδα και τον κόσμο, μην ξεχνώντας τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην ομάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων έκλεισε. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για όλα! Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια»!