Πάνω από 400 παιδιά θα λάβουν μέρος στο «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniors Βambini 2018»

on .

MPALA DIXTYA

• Για 4η συνεχόμενη χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει το «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniors Bambini 2018» της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, το οποίο θα διεξαχθεί από σήμερα, Παρασκευή ως και μεθαύριο, Κυριακή στο γήπεδο Στ. Τσανακτσής της ΕΠΣΗΠ.
Η Γεύση του Καλού, η Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, θα «σκοράρει» δυνατά και στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότερα από 400 παιδιά, ηλικίας 5 έως 9 ετών, από όλες τις τοπικές Ακαδημίες της Ηπείρου. Οι μικροί ποδοσφαιριστές της περιοχής, για ακόμη μία χρονιά, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αγωνιστούν με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα και τη θετική τους διάθεση, απολαμβάνοντας το εκλεκτό, φρέσκο γάλα ΔΩΔΩΝΗ με κακάο που χαρίζει ενέργεια και χαμόγελα. Παράλληλά, στο πλαίσιο του θεσμού όλοι οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια από τη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.
«Μέσω των δράσεων που υποστηρίζουμε, το κοινωνικό σύνολο έρχεται κοντά με τη Γεύση του Καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, η οποία δημιουργεί προστιθέμενη αξία και προάγει τον εθελοντισμό, την προσφορά, τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αναπλ. Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Παναγιωτάκης.