Στο Καρπενήσι και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

KARPENHSI PROETOIMASIA PAS 23 5 18

• Το Σαββατοκύριακο 30 Ιιουνίου - 1 Ιουλίου θα ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς τότε θα διεξαχθούν τα εργομετρικά τεστ, ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 15 Ιουλίου.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, σύμφωνα με το οποίο το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου - 01 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ, ενώ θα ακολουθήσουν οι αιματολογικές εξετάσεις την Δευτέρα και την Τρίτη 2 και 3 Ιουλίου αντίστοιχα. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου στις 18:30 στο Πανηπειρωτικό της Ανατολής.
Η ομάδα της Ηπείρου θα κάνει, όπως συνηθίζει, το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στα Γιάννενα με διπλές προπονήσεις, πρωί-απόγευμα, μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί και φέτος στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας για 12 ημέρες, από τις 15 έως τις 27 Ιουλίου. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ο ΠΑΣ  θα παραμείνει και φέτος στο ξενοδοχείο Avaris μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου, όταν και θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση του στα Γιάννενα.
Πρόγραμμα φιλικών αγώνων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΣ θα παίξει φιλικά με ομάδες που θα βρεθούν στο Καρπενήσι για τη δική τους προετοιμασία, ενώ θα προγραμματιστούν και κάποια φιλικά παιχνίδια για τις αρχές Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου.