Ο Νέος Αμφίλοχος «σταμάτησε» την πορεία του Θρίαμβου Σερβιανών

on .

SERBIANA AMFILOXOS 25 4 18

• Αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ο Θρίαμβος Σερβιανών δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών αφού ηττήθηκε 2-4 στην παράταση (2-2 κ.α.) από το Νέο Αμφίλοχο.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμφίλοχος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Θρίαμβος ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες και το γκολ.
Ο Θρίαμβος άνοιξε το σκορ στο 34’ με τον Ηλία να κάνει την κάθετη μπαλιά στον Τσιαφίτσα και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία στο 35' για τον Θρίαμβος με τον Διαμαντόπουλο να βγαίνει απέναντι από τον Ρόκο έκανε το σουτ και η μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμφίλοχος κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ.
Ο Δράκος στο 50’ έκανε το πλασέ απέκρουσε τη μπάλα ο Κυρικλίδης και ο Χριστογιάννης από κοντά σε κενή εστία έκανε το 1-1.
Στο 56' ο Χριστογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσούνης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έκανε το 1-2.
Ο Θρίαμβος στο 59’ κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με τον Ριστάνη.
Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι έκαναν στο 2-3 στο 93’ με τον Τσούνη να «κρεμάει» τον Κυρικλίδη.
Ο Θρίαμβος προσπάθησε να κάνει το 3-3 είχε δύο ευκαιρίες με τους Αλεξίου και Μουζακίτη, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 120’ με τον Μπάλλα να κάνει το σουτ και την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις της παράτασης ο Τσούνης έκανε το τελικό 2-4.
Διαιτησία: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Κέφης-Ντόμαρης). Πρέβεζας.
Θρίαμβος Σερβιανών (Αλέκος Τάτσης): Κυρικλίδης, Μπάλλας (91’ Αναγωστόπουλος), Κομπίλας, Τζίμας, Βραχνός, (91’ Αναγνωστόπουλος) Γιάκος (96’ Βύζας), Σκούφης, Τσιαφίτσας (67’ Μουζακίτης), Ριστάνης (81’ Αλεξίου), Ηλίας, Διαμαντόπουλος.
Νέος Αμφίλοχος (Ηρακλής Στασινός): Ρόκο, Κωστακιώτης (46’ Δράκος), Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μάλης, Ζοτάι (90’ Λίλα), Τσούνης, Κότσης (69’ Νικολογιάννης), Τόσκα (46’ Κολοβάκης), Νάκος, Λαγοπάτης.