Με 22 μετάλλια επέστρεψε ο Σπάρτακος από την Αριδαία

on .

ARSH BARON SPARTAKOS

• Πρωταθλητής παίδων και εφήβων, δεύτερος στις νεάνιδες και 5ος στις κορασίδες αναδείχθηκε ο Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων στα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων που διεξήχθησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αριδαία Πέλλας. Το σύνολο των μεταλλίων που κατέκτησαν οι αθλητές του είναι 22.
Πιο αναλυτικά, ο Τζίμας Σπυρίδων κατέκτησε 3 ασημένια μετάλλια, ο Καρακώστας Ραφαήλ 3 χάλκινα, ο Κρέτσης Φώτιος 3 χάλκινα μετάλλια, ο Λιάλιος Παύλος 3 ασημένια μετ., ο Μουρατλάρι Κων/νος 3 ασημένια μετ. και 5η θέση στους έφηβους, ο Τζίμας Νικόλαος 1 χάλκινο μετ. και 5η θέση στους έφηβους, ο Καλές Μιχαήλ 1 χάλκινο μετ., ο Ζήκος Νικόλαος 4η θέση και 5η στους έφηβους, ο Ράπτης Κων/νος 5η θέση και 6η στους έφηβους ο Σμύρης Δημήτριος την 8η θέση. Στις κορασίδες η Τσιμαράκη Ελένη κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια, η Μπούμπα Βασιλική ένα χάλκινο μετ., η Τριφύλλη Ειρήνη την 4η θέση και την 6η στις νεάνιδες και η Τσιρώνη Βασιλική την 5η θέση.
Συγχαρητήρια από Δήμο
Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει το Σπάρτακο Ιωαννίνων για την επιτυχημένη παρουσία του στα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων. «Για μια ακόμη φορά ο Σπάρτακος, ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών, απέδειξε πως η άρση βαρών αποτελεί ένα άθλημα με γέρα θεμέλια για τα Γιάννενα», τονίζει χαρακτηριστικά.