Να κερδίσει τη Λάρισα και τους οπαδούς του!

on .

PAS LARISA

• Το προτελευταίο  εντός έδρας παιχνίδι  της φετινής  σεζόν δίνει αύριο το απόγευμα (7 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα,  ο οποίος υποδέχεται τη Λάρισα για την 28η αγωνιστική της  Super League.
Μπορεί  ο στόχος της πεντάδας να χάθηκε οριστικά με την βαριά ήττα του ΠΑΣ από τη Ξάνθη στα Πηγάδια, μπορεί η ήττα της Κέρκυρας από τον Ολυμπιακό να εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή των Ηπειρωτών, ωστόσο πλέον πρέπει να αποκαταστήσει το πληγωμένο γόητρο του.
Οι τρεις σερί ήττες από Παναιτωλικό, Απόλλωνα και Ξάνθη, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια έχουν "πληγώσει" τους φιλάθλους της ομάδας και έχουν δημιουργήσει αρνητικότατες εντυπώσεις.
Ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και ανακοινώθηκε η πρώτη ανανέωση του συμβολαίου, με τον Σκόνδρα να συνεχίζει για ακόμα δύο χρόνια στον ΠΑΣ, ωστόσο η ομάδα της Ηπείρου πρέπει να κλείσει τη χρονιά όσο καλύτερα και όσο υψηλότερα γίνεται βαθμολογικά.
Αυριανός αντίπαλος των Ηπειρωτών είναι η Λάρισα του Αλέξη Κούγια, η οποία έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αποκλείστηκε από την ΑΕΚ, χάρη στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση κύλησε ομαλά καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με απόντες του τραυματίες Σολτάνι και Ντόλοβατς.
Με αλλαγές
Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει και τον τιμωρημένο Αποστολόπουλο, ο οποίος τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για την αποβολή του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα και ενδεχομένως και στο σύστημα μετά την αποκαρδιωτική εικόνα του δευτέρου μέρους στη Ξάνθη.
Το πιθανότερο είναι να υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, όπως και στα άκρα της άμυνας, με τον Γιαννίκογλου να είναι επικρατέστερος να καθίσει κάτω από τα δοκάρια.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια ο Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια των τελευταίων αγώνων, έτσι και στο ματς με τη Λάρισα την Κυριακή η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.
Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τη Λάρισα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ  Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ Αναστολή σήμερα Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00, ενώ αύριο ανήμερα του αγώνα τα εκδοτήρια στο  «Ζωσιμάδες» θα λειτουργήσουν από τις 12:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.
Για τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων: Θύρα 5 GOLD 30€, Θύρα 3 VIP 20€, Θύρες 3-4-6-9-10 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€, Παιδικά Θύρες 6-9 5€
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα προμήθειας ηλεκτρονικά του εισιτηρίου, από το www.viva.gr.
Διαιτητής ο Μάνταλος
Ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα.
Βοηθοί του Μάνταλου θα είναι ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη και ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την Μακεδονία.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αναστάσιος Κάκος από την Κέρκυρα.
Στην Ιταλία το ιατρικό τιμ
Στη Μπολόνια και σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα Κέντρα της FIFA για αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών σε elite αθλητές – το Isokinetic FIFA Medical Centre of Excellence, βρέθηκε το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ιατρός Σταύρος Ριστάνης και ο φυσικοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος.
Στην παραμονή τους στο Κέντρο παρακολούθησαν πρωτόκολλα αποκατάστασης μυοσκελετικών τραυματισμών και επανένταξης στις αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου