Ο Απ. Σκόνδρας, η πρώτη ανανέωση για τη νέα περίοδο

on .

SKONDRAS PAS

• Την πρώτη ανανέωση συμβολαίου πραγματοποίησε χτες ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας με τον Αποστόλη Σκόνδρα για ακόμα δύο χρόνια.
Ο Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και αποτελεί την πρώτη κίνηση στον σχεδιασμό του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Σκόνδρας το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και έχει συνολικά 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και το εκπληκτικό γκολ με το τακουνάκι στην Κέρκυρα, το οποίο πιθανότατα θα αναδειχτεί το καλύτερο φετινό γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει ότι: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝ­ΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση και υπογραφή συμβολαίου για επιπλέον 2 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή μας, Απόστολο Σκόνδρα.
Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα, ο ΠΑΣ του πρότεινε την ανανέωση, την οποία και με χαρά αποδέχθηκε ο ποδοσφαιριστής».
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ ο Σκόνδρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη. Επίσης, χαρακτήρισε τον ΠΑΣ δεύτερο σπίτι του και έδωσε ραντεβού στο «Ζωσιμάδες» με τον κόσμο που τον αγάπησε και τον αγκάλιασε στην πορεία του στα Γιάννενα.
Ο Μάνταλος στο ΠΑΣ – Λάρισα
Ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα στο «Ζωσιμάδες».
Βοηθοί του Μάνταλου θα είναι ο Κούλα Χασάν από την Ξάνθη και ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος από τον Πειραιά, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την Μακεδονία. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα.