Συνάντηση… προοπτικής Χριστοβασίλη με Πετράκη

on .

XRISTOBASILHS PETRAKHS

• Στην  Αθήνα βρέθηκε χθες ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη, παρουσία του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου και των Παναγιώτη και Γιάννη Χριστοβασίλη.
Η συζήτηση περιελάμβανε θέματα για τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό δείχνει ότι η συμφωνία για την παραμονή του Γιάννη Πετράκη στην ομάδα και τη νέα χρονιά είναι δεδομένη.
Τη Δευτέρα ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στη συνάντηση που είχαν οι ομάδες για την παρουσίαση του VAR.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Αρκετός προγραμματισμός χρειάζεται για τη νέα χρονιά και με την είσοδο των νέων τεχνολογιών στο πρωτάθλημα, αλλά και για την ομάδα μας τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού, όσο και σε μεταγραφές.
 Τη Δευτέρα 16 Απριλίου, ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκος εκπροσώπησε την ομάδα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για την παρουσίαση του VAR.
Η παρουσίαση έγινε από τον Βρετανό Ντέιβιντ Έλερει, παλαίμαχο διεθνή διαιτητή, με κοινό εκπροσώπους όλων των ομάδων και των Μ.Μ.Ε., αλλά και τους 24 πιστοποιημένους διαιτητές του πρωταθλήματος. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε και από πολλά παραδείγματα αλλά από παιχνίδια του εξωτερικού όπως το πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου χρησιμοποιείται αλλά και αγώνες Εθνικών ομάδων.
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου έχουν συνάντηση στα γραφεία του Προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 κ. Χριστοβασίλη, ο Πρόεδρος με τον τεχνικό της ομάδας κ. Πετράκη, τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο και τους Παναγιώτη και Γιάννη Χριστοβασίλη.
Σκοπός της συνάντησης είναι ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της νέας χρονιάς σε όλους τους τομείς».
Διάψευση δημοσιευμάτων
Θέση πήρε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη για την ομάδα της Χαλκίδας, ενδιαφέρον που βγήκε μέσω των δηλώσεων του προέδρου της Χαλκίδας κ. Ταρναρά, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να  τονίζει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη για αγορά άλλων ομάδων.
Στο τέλος η ανακοίνωση «καυτηριάζει» και τις αναδημοσιεύσεις αυτών των θεμάτων από τους δημοσιογράφους των Ιωαννίνων.
Αναλυτικά:
«Μας έχουν εντυπωσιάσει οι αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων από «δημοσιογράφους» της χώρας μας…
Όσοι έχουν ενδιαφέρον να γίνουν μεσίτες πωλήσεων ομάδων και παικτών ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.
Στην πραγματικότητα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά άλλων ομάδων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε υπάρχει προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΣ.
Σημείωση για τους τοπικούς δημοσιογράφους: «Οι αναδημοσιεύσεις δεν σε κάνουν δημοσιογράφο, το ρεπορτάζ και η έρευνα είναι αυτά που σε κάνουν…».