Προς Ατρόμητο… πετάει ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά δεκατρία συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνονται τον προσεχή Ιούνιο και γεννώνται πολλά ερωτηματικά για ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και ποιοι όχι.
Οι συνολικά 13 ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, αποτελούν  το βασικό κορμό της ομάδας και η φημολογία για μαζικές αποχωρήσεις ολοένα και  φουντώνει.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς,  ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει από τα Γιάννινα στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός  έχει μια γεμάτη χρονιά με τον ΠΑΣ, έχοντας μέχρι τώρα 26 συμμετοχές και με δύο γκολ στο ενεργητικό του και βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων.
Ο Ατρόμητος ήταν μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες και όπως όλα δείχνουν τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει στο Περιστέρι την καριέρα του μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η θέληση του Αυστριακού τεχνικού Νταμίρ Κάναντι που ήθελε διακαώς τον Γαρουφαλιά στη μεσαία γραμμή της ομάδας του.
Πέραν του Γαρουφαλιά, υπάρχουν  κι άλλοι παίκτες που ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα της εξόδου και το ερώτημα είναι αν από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα έχει γίνει ή θα γίνει κάποιος μεταγραφικός σχεδιασμός. Και φυσικά το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα παραμείνει στον πάγκο ο Γιάννης  Πετράκης.
Διαιτητής ο Νεοφυτιάδης στη Ξάνθη
Ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την Κορινθία ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Ξάνθη στα Πηγάδια.
Βοηθοί του Νεοφυτιάδη θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης επίσης από την ΕΠΣ Κορινθίας και ο Γιώργος Χατζηνάκος από την Δράμα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά. Τέλος, παρατηρητής  διαιτησίας στον συγκεκριμένο  αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την  Μακεδονία.