«Συγγνώμη» ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αποκαρδιωτική εμφάνιση

on .

SHMA PAS

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν πλέον οι τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ζωσιμάδες» η ομάδα της Ηπείρου απώλεσε κάθε ελπίδα για την πεντάδα και έμεινε 6 βαθμούς μακριά από αυτό τον στόχο, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε.
Η ήττα και κυρίως η αποκαρδιώτικη εμφάνιση των Ηπειρωτών προκάλεσαν την απογοήτευση των φιλάθλων, η οποία εκφράστηκε με αποδοκιμασίες και στο γήπεδο, αλλά και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Θέλοντας να αμβλύνει τις αρνητικότατες εντυπώσεις η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΣ για την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, σημειώνοντας ότι θα κάνει στα υπόλοιπα παιχνίδια το καλύτερο δυνατό για τη φετινή χρονιά.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση
«Με αυτή την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.
Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά το σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη χρονιά.
Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξη σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της».
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω Τσάβες
Πέρα από τα αγωνιστικά, χτες προέκυψαν κι άλλα είδους προβλήματα για τον ΠΑΣ. Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του Κρίστιαν Τσάβες για αφαίρεση τριών βαθμών από τους Ηπειρώτες λόγω οφειλών προς τον Αργεντινό επιθετικό.
Η διοίκηση του ΠΑΣ καλείται  να καταβάλλει στον Αργεντινό πρώην παίκτη 4.000 ευρώ ως τόκους στα 88.169,23 ευρώ που είχαν καταβάλλει τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο ΠΑΣ έχει τρεις εργάσιμες ημέρες στη διάθεσή του, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης, για να πληρώσει τον Τσάβες και να έρθει σε συμβιβασμό με τον Αργεντινό, έτσι ώστε η πλευρά του παίκτη εν συνεχεία να καταθέσει αίτημα αναίρεσης της ποινής. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε αφαιρούνται οριστικά τρεις βαθμοί.
Εν συνεχεία οι Γιαννιώτες θα έχουν επιπλέον πέντε εργάσιμες μέρες μετά τον επόμενο αγώνα τους, για να πληρώσουν και να πάρουν πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς.
Στο  μεταξύ με χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ αντικρούει και ουσιαστικά καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του παίκτη για μη καταβολή των τόκων, παραθέτοντας τα ποσά και τις ημερομηνίες κατάθεσης. Ως εκ τούτου είναι αισιόδοξη ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα με την αφαίρεση βαθμών.