Τέσσερις Γιαννιώτες στο 14ο Moto Rally Albania

on .

 MOTO KROSS

Τις δυνάμεις της εκτός συνόρων σε μια από τις πλέον δύσκολες κατηγορίες αγώνων όσον αφορά στο δίκυκλο μηχανοκίνητο αθλητισμό θα δοκιμάσει μία ομάδα τεσσάρων αθλητών enduro, με έντονη δράση σε αθλητικά δρώμενα στην πόλη των Ιωαννίνων.
Οι Γιώργος Γιώτης, Δημήτρης Χαρίσης, Κωνσταντίνος Σταθάτος και Παναγιώτης Γεωργογιάννης, εμπνευστές του project «Will2Way», θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα προκειμένου να συμμετάχουν στη 14η έκδοση του Moto Rally Albania που θα διεξαχθεί από τις 9 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Το επίπεδο δυσκολίας, η διάρκεια και η τοποθεσία στην οποία λαμβάνει χώρα καθιστά τον αγώνα μια πρόκληση για κάθε συμμετέχοντα, μιας και φέρνει τον αναβάτη αντιμέτωπο, όχι μόνο με τις συνθήκες του περιβάλλοντος και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, αλλά κυρίως με τη μηχανή του και τον ίδιο του τον εαυτό.
 Η συγκεκριμένη διοργάνωση ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων extreme rally raid, αγώνων ανώμαλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων οι οποίοι καλύπτουν τμήματα ή και ολόκληρες χώρες και διαρκούν από 3 έως 15 μέρες. Κάθε μέρα του αγώνα μπορεί να χρειαστεί να διανύονται μέχρι και 900 χλμ.! Για τους τέσσερις Γιαννιώτες το Moto Rally Albania είναι μόνο η αρχή μιας σειράς παρόμοιων αγώνων στους οποίους φιλοδοξούν να συμμετάσχουν εκπροσωπώντας την Ελλάδα αλλά κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τα Γιάννενα, φτάνοντας από τα βουνά της Αλβανίας στους αμμόλοφους της Σαχάρας και τις ακτές της Σενεγάλης!