Με τρία γκολ «φιλοδώρησε» την ΕΠΣ Λάρισας η ΕΠΣ Ηπείρου

on .

EPS HPEIROY LARISAS 28 3 18

• Έχοντας πολύ καλή απόδοση και σε μεγάλη μέρα τον Χριστακόπουλο που πέτυχε χατ-τρικ, η ΕΠΣ Ηπείρου στην πρεμιέρα του Regions Cup επικράτησε με 3-1 της ΕΠΣ Λάρισας και πέρασε στη φάση των ομίλων.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με τους γηπεδούχους όμως να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Το σκορ άνοιξε στο 45’ για την ΕΠΣ Ηπείρου όταν ο Νούγιας έκανε τη σέντρα και ο Χριστακόπουλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Ηπείρου ήταν ανώτερη και με σκόρερ τον Χριστακόπουλο που έκανε χατ-τρικ έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-1. Το 2-0 έγινε στο 51’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Χριστακόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΕΠΣ Ηπείρου στο 58’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσακάλι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστακόπουλος κάνοντας το 3-0. Η ΕΠΣ Λάρισας μείωσε στο 80’ σε 3-1 με σουτ του Ελεθυερόγλου.
Διαιτησία: Μπαίλης (Κέφης-Ντόμαρης). Πρέβεζας
Η ΕΠΣ Ηπείρου αγωνίστηκε με τους: Γκορτζής, Μαρμούτας, Διαμαντόπουλος, Λισγράρας, Γεωλδάσης Π., Κλιτσινάρης, Χριστακόπουλος (65’ Πανίδης), Παππάς (68’ Κομπίλας), Νούγιας, Τσουμάνης (73’ Γκαρτζονίκας), Ασωνίτης (73’ Δημόπουλος).