Εύκολο το πρώτο βήμα, ΠΑΣ - Ναύπακτος 85-44

on .

MPASKET PAS NAYPAKTOS 26 3 18

• Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό των play off της Α ΕΣΚΑΒΔΕ έκανε με χαρακτηριστική άνεση το απόγευμα του Σαββάτου ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 85-44 της Ναυπάκτου στον πρώτο ημιτελικό κατάμεστο κλειστό της Λιμνοπούλας.
Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα έδωσαν δύο ανθοδέσμες στους οπαδούς του ΠΑΣ στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού Σωτήρη Τζίμα που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες σε τροχαίο, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή. Η ομάδα του Κώστα Σδράκα ήταν εμφανώς καλύτερη από τους Ναυπακτιώτες από το πρώτο λεπτό του αγώνα και με όπλο της για ακόμα ένα παιχνίδι την καλή άμυνα έχτισε διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε με 21-12, με το ημίχρονο να λήγει 42-26. Στην τρίτη περίοδο η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους για να καταλήξει στο +35 (68-33). Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να επικρατεί με το εμφατικό 85-44. Το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το ερχόμενο Σάββατο (31/03) στις 18:00 στο ΔΑΚ Ναυπάκτου.
Διαιτησία: Μαντήλας - Λειβαδίτης
Τα δεκάλεπτα: 21-12, 42-26, 68-33, 85-44
Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (Σδράκας): Μιχαήλ 4, Πανάρας 14 (4), Μουζακίτης 17 (5), Τσίρμπας 2, Τώνης, Μακρής, Καρασίμος 8, Μάντζιος Δ. 9 (1), Πάτρας 15, Πανταζής 7 (1), Μάντζιος Π. 5, Γιωτάκης 4.
Ναύπακτος (Σταθάτος): Φρέγκου 10 (2), Σταθάτος 1, Άμπλας 3, Κόκλας 6, Παναγιωτόπουλος 1, Μπίρμπας 13, Χαντζής, Αδαμόπουλος 1, Βουρλούμης 1, Σίσκος 6, Σταυρόπουλος 2.
Ο Μπασκετικός ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστεί τους οπαδούς του
• Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. Γιάννινα, ο Προπονητής και οι Αθλητές της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΣ που σε ένα ακόμη αγώνα φέτος απέδειξαν ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τη δυναμική που κουβαλάει ο Ταύρος στην φανέλα και που με τον παλμό τους γέμισαν δύναμη την ομάδα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. «Είμαστε σίγουροι ότι και στην συνέχεια θα σας έχουμε πάλι δίπλα μας, ελπίζοντας στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον στόχο για τον οποίο προσπαθούμε», αναφέρεται χαρακτηριστικά.