Όλα δείχνουν επανέναρξη του πρωταθλήματος!

on .

GHPEDO ANATOLHS

• Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League το σαββατοκύριακο 31/3-01/04, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΙ.
Αφού τόνισε ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε για λόγους δημοσίας τάξης και σε αυστηρό ύφος ότι είναι κράτος και δεν το ενδιαφέρει ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ξεκαθάρισε ότι εφόσον οι φορείς του ποδοσφαίρου συμφωνήσουν στα μίνιμουμ ζητήματα , αυτό μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και το επόμενο σαββατοκύριακο, αμέσως μετά δηλαδή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών  υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
 Να σημειωθεί ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν δοθεί εγγράφως οι απαραίτητες δεσμεύσεις από τις ομάδες, αυτές θα δοθούν άμεσα στην Παγκόσμια ομοσπονδία, επομένως θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.
Η Nova, εξάλλου, πιέζει, οι ομάδες δε θέλουν να χάσουν λεφτά από όλη τη διαδικασία, ενώ συμφωνούν για τις αλλαγές που έχει προωθήσει ο υφυπουργός, με μοναδικό ζητούμενο τη στάση που θα τηρήσει τελικά ο ΠΑΟΚ.
Συνάντηση με ΠΣΑΠ
Μέσα στο κλίμα αυτό ο υφυπουργός κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε, χθες, με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ Παναγιώτη Κόρμπο να προτρέπει όλους τους φορείς να βρεθεί μια λύση ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει και να καταλάβουν, τόνισε, όλοι πως το καλό του ποδοσφαίρου είναι να γίνει ξανά ο ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστής.
Στην Ανατολή η προπόνηση του ΠΑΣ
Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην των γνωστών απουσιών των Τζημόπουλου, Μανθάτη και Λίλα που ενσωματώθηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες.
Οι Μιχαήλ και Περιστερίδης επέστρεψαν από Αθήνα όπου είχαν πάρει μέρος στην συνάντηση του ΠΣΑΠ εκ μέρους του ΠΑΣ Γιάννινα και έλαβαν κανονικά μέρος, ενώ και ο Σολτάνι ακολούθησε μέρος της προπόνησης ενώ έκανε και ατομικό.
Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ανατολής και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα στημένα και στα τελειώματα των φάσεων. Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΣ σήμερα το πρωί στις 11.