Τουρνουά Viareggio: ΠΑΣ-Άσκολι 1-1

on .

PAS ASKOLI

• Με πολλές εμπειρίες, αλλά και αήττητος επιστρέφει από το τουρνουά του Viareggio ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έδωσε τρία παιχνίδια με Φιορεντίνα, Ποντεντέρα και Άσκολι όπου και στα τρία αναδείχθηκε ισόπαλη με τους αντιπάλους της.
Στο παιχνίδι με την Άσκολι έγινε ένα δυνατό ματς κυρίως από πλευρά Ιταλών και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν τρεις κόκκινες κάρτες στο παιχνίδι, δύο για τον ΠΑΣ και μια για την Άσκολι με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία η οποία ήταν εχθρική προς τον ΠΑΣ.
Ο Ιταλός διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ δεν υπήρχε, έκανε δύο αποβολές στον ΠΑΣ, ενώ απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τόσο τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη, όσο και τον γενικό αρχηγό Κώστα Παπαδόπουλο διότι διαμαρτυρήθηκαν για τα σφυρίγματα του.
Δυνατό πρώτο ημίχρονο με τους Ιταλούς να προσπαθούν με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και με την ανοχή του διαιτητή να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο αφού υπήρχε πριν τον παιχνίδι αλλά και κατά την διάρκεια του δυνατή βροχόπτωση. Στο 21΄ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Άσκολι με το σουτ που έκανε να καταλήγει άουτ.
Η Άσκολι στο 30’ είχε ευκαιρία με τον Tassi να κάνει την σέντρα ο Ventola την κεφαλιά και τον Βενετικίδη να αποκρούει τη μπάλα.
Στο 35’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζαχαρός εκτέλεσε φάουλ και ο Βασιλάκης με προβολή έκανε το 1-0.
Μεγάλη ευκαιρία στο 37΄με τον Καραμποίκη για τον ΠΑΣ που έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ στο 53’ προσπάθησε να δημιουργήσει μια καλή ευκαιρία όταν ο Ζαχαρός απέφυγε δύο αντιπάλους του, έδωσε την μπάλα στον Παπαδόπουλο, αλλά πριν κάνει το σουτ πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν τη μπάλα. Η Άσκολι ισοφάρισε στο 56’  με πέναλτι που κέρδισε ο Tassi  και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-1. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα ,και στο 62’ αποβλήθηκαν οι Ventola και Μελιγγιώτης.
Η ιταλική ομάδα στο 71’ είχε ευκαιρία με τον Tassi αλλά ο Βενετικίδης απέκρουσε τη μπάλα, ενώ στο 72’ απείλησε με τον Ricciardi, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε σωστή τοποθέτηση διώχνοντας τη μπάλα.
Δεύτερη αποβολή για τον ΠΑΣ στο 81΄με τον Ζαχαρό να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Στο 89’ η Άσκολι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Zimbardi που δεν μπόρεσε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ στο 90’ έχασε ευκαιρία με τον Πήλιο να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κάγια, Μελιγγιώτης, Ζώγκος, Βασιλάκης, Μπισέλας (74' Πήλιος), Νικολόπουλος, Λιάσος, Ζαχαρός, Παπαδόπουλος (85' Παπαιωάνου), Καραμποίκης (65' Τάτσης) .
Άσκολι: Colantonio, Ricciardi, Perri, Clerici, Vignati (56′ Inver­nizzi),, Tassi, Ventola, Mataloni (69′ Buonavoglia), Perpepaj (46′ D’Ago­stino), Rannalli, Tarquini.