ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K17

Κ17: ΠΑΣ – ΠΑΟΚ  0-3

Την ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε η Κ 17 σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος  του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 7’ είχε καλή ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Σπαρτιάτη και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ από την εστία του Δούκα.
Το σκορ άνοιξε στο 14’ όταν ο Γρόσδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Πουρναράς με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ.
Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 25’ με τον Σπαρτιάτη να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 35’ και το σουτ του Θεοδωρίδη.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΣ στο 37’ όταν ο Σακκάς έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Παππάς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ στο 55’ είχε ένα δυνατό σουτ του Πουρναρά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 0-2 στο 57’ με δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία στο 75’ να μειώσει το σκορ όταν ο Δήμος έκανε το πλασέ, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή την έδιωξε ο Μουτζούρης. Δοκάρι είχε ο ΠΑΟΚ στο 85’ με σουτ του Τσέλιου. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με σουτ στο 93’ ο Τσιάκαλος.
Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Τάσος Πάντος μιας και ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Final-Four.
Διαιτησία: Μάντζιος (Αντωνίου-Τσάντας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δούκας, Μέγας, Ζωγάκης, Πόγιας, Ντόντης, Γκεσούλης, Παππάς (74’ Κλεισούρας), Εμβραίζογλου (83’ Κουλούρης), Λέκκας (70’ Δήμου), Τάφα (57’ Νάτσιας), Σακκάς (65’ Ντάνας).
ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος (72’ Ατματζίδης), Αβεντισιάν (57’ Κορέας), Κολτσίδης, Μουζ­τού­ρης, Καραμπέρης (82’ Καλουτσικίδης), Μπούμπας (57’ Τσέλιος), Σπαρτιάτης (72’ Τσιάκαλος), Πουρναράς, Γρόσδης, Θεοδωρίδης.

K15

Κ15: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ  1 - 0

Δεν έχεις λόγια να πεις για τη φετινή πορεία της Κ 15 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία ολοκληρώνοντας τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ τον οποίο νίκησε χθες 1-0.
Είναι σίγουρο ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Τάσο Ανθυμιάδη, αλλά και η πολύ καλή «φουρνιά» νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του έφεραν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το πάθος και η δίψα για τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ξεχείλιζε από τους παίκτες του ΠΑΣ, δείχνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν από ονόματα και αντιπάλους.
Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ να είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες κυρίως με τον Στοίνοβιτς, ωστόσο η ομάδα του ΠΑΣ ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ στο 51’ με τον Τασιούλα και κατάφερε να πάρει τη νίκη που τις έδωσε τη δεύτερη τιμητική θέση στο πρωτάθλημα.
Αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας και επιτυχίας και κυρίως στον προπονητή Τάσο Ανθυμιάδη και σε αυτά τα παιδιά που ελπίζουμε να συνεχίσουν και τις επόμενες χρονιές με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους.
Διαιτησία:  Πάνος Ι. (Αγόρας-Γκανάτσιου).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σταύρου, Ντίνος, Ζιάβρος, Τσιούτσιος, Παππάς, Μπούτζας, Ντούκας, Τασιούλας, Κύρκος, Δημητρέλλος. Έπαιξαν και οι: Σακκάς, Ζώνιος, Καφεντζής, Κυρτζόγλου, Απρίλης,
ΠΑΟΚ: Zαδικόπουλος, Κιτσάκης (68’ Παϊραζίδης), Καράκουτης (54’ Θεοδωρίδης), Μανωλιούδης, Τσιάτρης, Ρούτσης, Μπουρνέλης (41’ Κωνσταντέλιας), Στοϊνοβιτς, Μανεσίδης, Κουίδης (54’ Κουλιεράκης), Χατζηστραβός (56’ Κούτσιας).