Ένατη θέση για Πάντο - Παραπαγκίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

on .

ELEOUSA TAEKWODO

• Επέστρεψαν οι αθλητές του Συλλόγου «Α.Σ. JEON-SA Ελεούσας» από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπου συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Πάντος κατετάγη 9ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SOFIA cadet WORLD CHAMPIONSHP 2022. Ο αθλητής αφού έφτασε στη Σόφια της Βουλγαρίας συνέχισε το ταξίδι του για τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Πουέρτο Ρίκο οπου συνάντησε τον Ορτίζ Παντίλα Ρίκυ Γιαντέρ τον οποίο κερδισε και στους δύο γύρους (12-0 1-14).Το ταξίδι του τον έφερε πίσω στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Δανία και τον πρωταθλητή της χώρας και 2ο στην κατάταξη φαβορί για μετάλλιο τον Γιόσεφ Νταρίντ Αουλακί όπου και τον εβγαλε εκτός με 2-1 γύρους (13-8 8-13 16-8). Ο αθλητής ηττήθηκε στις λεπτομέρειες σε άλλον αγώνα από τον Κορεάτη Εόμ Γίουχο, ενώ λάθη από τη γραμματεία στέρησαν στον Ευάγγελο Πάντο μία ακόμη διάκριση.

Η Ευγενία Παραπαγκίδη βγήκε 9η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα SOFIA cadet WORLD CHAMPIONSHP 2022. Αφού πέρασε τον γύρο των 64 βρέθηκε αντιμέτωπη με την πολύ δυνατή και πάντα επικινδυνη Ουκρανία και την Ουντουτσένκο Βαλέρια την οποία και κέρδισε με πόλυ αποφασιστικότητα. Αμέσως μετά αντιμετώπισε την Βουλγάρα  Καραμπέλεβα Έρρικα, φαβορί για μετάλλιο, απο την οποία έχασε στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα.