Σε «φουλ» ρυθμούς προπονήσεων ο Κόντε

on .

PAS PRPONHSH 28 7 22

l Με το ευχάριστο νέο της επιστροφής του Πέδρο Κόντε στις προπονήσεις συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τη γιαννιώτικη ομάδα να κάνει διπλή προπόνηση και να προετοιμάζεται για το σαββατιάτικο  φιλικό (30/07, 7:00 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Χτες το πρωί ο Κόντε έκανε εξετάσεις και έβγαλε τις απαραίτητες ακτινογραφίες, οι οποίες βγήκαν καθαρές και έτσι ο Ισπανός άφησε πίσω του τους σπασμούς και τις ενοχλήσεις στη γάμπα του αριστερού του ποδιού. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κόντε έπαιξε κανονικά και στο δίτερμα, στο πρώτο δεκάλεπτο και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά την απουσία των προηγούμενων ημερών. Ωστόσο, παραμένει ακόμα ερωτηματικό αν ο Θανάσης Στάικος θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ή θα τον προφυλάξει όπως έγινε στα δύο προηγούμενα φιλικά με Μπάνικ Οστράβα και Ομόνοια Λευκωσίας. 

Αντίθετα, από τις δύο χτεσινές προπονήσεις απουσίαζε ο Απόστολος Σταματελόπουλος. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός επιθετικός τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και νιώθει ενοχλήσεις. Τον εξέτασε ο γιατρός του ΠΑΣ, Σταύρος Ριστάνης και όπως όλα δείχνουν δεν είναι κάτι ανησυχητικό και σοβαρό. 

Το χτεσινό πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και αντοχή, ενώ έγιναν και ασκήσεις με την μπάλα σε περιορισμένους χώρους. Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε εξάσκηση πάνω στην επιθετική τακτική και πίεση των επιθετικών στους αμυντικούς στο πρώτο στάδιο όταν χάνεται η μπάλα. 

Στο τελευταίο κομμάτι της χτεσινής προπόνησης έγινε δίτερμα στα ¾ του κεντρικού γηπέδου του ΠΕΑΚΙ διάρκειας δύο δεκαλέπτων. Οι παίκτες του ΠΑΣ χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «μπλε» και τους «πορτοκαλί».

«Μπλε» ήταν οι: Πριόρ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Ροσέρο, Λώλης Α., Κόντε. 

«Πορτοκαλί» ήταν οι: Σούλης, Τσάβος, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Ρίζος, Κιάκος, Τζίμας, Ριέντσρα, Κύρκος, Μορέιρα, Παμλίδης. 

Νικητές του οικογενειακού διτέρματος στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν οι «μπλε» χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Λώλη, ο οποίος σκόραρε και στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο «μπλε» ήταν οι εξής: Πριορ, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο «πορτοκαλί» ήταν οι εξής: Αθανασίου, Τσάβος, Γωγουβίτης, Τσίρης, Ρίζος, Λιάσος, Λώλης Α., Τζίμας, Πήλιος, Κύρκος, Λώλης Ν.

Με αυτή τη σύνθεση οι «πορτοκαλί» ισοφάρισαν με γκολ του Λιάσου και το τελικό σκόρ έληξε 1-1. 

Για σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μόνο απογευματινή προπόνηση, όπως και αύριο Παρασκευή, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί αυθημερόν στο Αγρίνιο για τον φιλικό αγώνα με τον Παναιτωλικό.