Στην Πολωνία θα κτιστεί ο ΠΑΣ της περιόδου 2022-2023

on .

RIENSTRA PAS

• Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χτες το πρωί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα το πρωί η αποστολή του «Άγιαξ της Ηπείρου» αναχωρεί για την Αθήνα, προκειμένου αύριο να «πετάξει» για Πολωνία.

Στα Γιάννινα βρίσκονται ο Ισπανός Σόρια και ο Ολλανδός  Ριένστρα και περνούν από ιατρικές εξετάσεις. Σε κυκλοφορία από χτες τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-23.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε χτες το πρωί με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε επί γιαννιώτικου εδάφους στο ΠΕΑΚΙ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αερόβιες ασκήσεις με τρέξιμο και παιχνίδια κατοχής της μπάλας. 

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Ζήσης Καραχάλιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε από τον Θανάση Στάικο να ξεκουραστεί, αλλά και ο Λεωνίδας Μίνα που ως γνωστόν δοκιμάζεται στη Γερμανία. Το δεκαήμερο προπονήσεων στα Γιάννινα περιελάμβανε αρκετή δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική, ένα κομμάτι που θέλει να δουλέψει πολύ εξ’αρχής ο Θανάσης Στάικος. 

Ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εφαρμόσει τη νέα σεζόν ως το 4-3-3, το σύστημα που θα διαδεχτεί το 4-4-2 που έπαιξε κατά κόρον η ομάδα την περσινή σεζόν με τον Ηρακλή Μεταξά. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά καθώς αποχώρησαν βασικοί και καίριοι ποδοσφαιριστές και ο βασικός κορμός θα είναι αλλαγμένος κατά τα 9/11. Μόνο οι Καραχάλιος και Εραμούσπε έχουν μείνει από τους περσινούς βασικούς, ενώ όσο κυλούν οι μέρες απομακρύνεται και το ενδεχόμενο ανανέωσης του Ντομίνγκεθ.

 Πολωνία με ενδιάμεση στάση Αθήνα

Σήμερα το πρωί στις 09:00 η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει για την Αθήνα και την Τετάρτη θα πετάξει για την Πολωνία. Τελικός προορισμός το Κίελτσε, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί για 10 ημέρες μέχρι τις 23 Ιουλίου το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίες. Επί πολωνικού εδάφους ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει και τα δύο πρώτα του φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Μπάνικ Οστράβα και την Ομόνοια Κύπρου προκειμένου να εφαρμοστούν στην πράξη τα όσα δούλεψαν στα Γιάννινα και όσα θα δουλέψουν στην Πολωνία οι παίκτες του ΠΑΣ.

 Πέρασαν τα ιατρικά Σόρια και Ριένστρα

Με επιτυχία πέρασαν χθες τα ιατρικά τεστ ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας Κάρλες Σόρια και ο Ολλανδός μέσος Ντάαν Ριένστρα και αναμένεται σήμερα να ανακοινωθούν από την γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Ο Ριένστρα πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο τόσο στα Γιάννινα, όσο και στην Αθήνα όπου τον συνόδευσε ο τιμ μάνατζερ Μπάμπης Καρβέλης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή για την Πολωνία είναι οι: Πριόρ, Σούλης, Αθανασίου, Κιάκος, Εραμούσπε, Τσάβος, Παντελάκης, Ροσέρο, Μπιλμπάο, Λώλης Α., Ρίζος, Κύρκος, Μορέιρα, Καραχάλιος, Σταματελόπουλος, Πήλιος, Ποζνάνσκι, Λιάσος, Κόντε, Σόρια και Ριένστρα.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η πεντάδα Βρακάς, Γωγουβίτης, Τσίρης, Κουτσάκης και Λώλης Ν. των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμμετέχουν στις προπονήσεις και κάποιοι ή και όλοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Πολωνία. Αυτό είναι στην ευχέρεια του Θανάση Στάικου ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη αυτών των παιδιών από την περσινή χρονιά.

Τέλος, στα «σκαριά» είναι δύο ακόμα μεταγραφές για τους Γιαννιώτες, ενώ ο ΠΑΣ περιμένει και τις περιπτώσεις του Παναγιώτη Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Πέτρου Μπαγκαλιάνη από τον Ολυμπιακό. 

 Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Με ανεβασμένες τιμές σε σχέση με τις περσινές ξεκίνησε χτες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη σεζόν 2022-2023. Οι τιμές διαμορφώθηκαν στα 170 ευρώ για την παλιά σκεπαστή (θύρα 9) και στα 200 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (θύρες 3,4,6) για τους παλαιούς κατόχους, ενώ για όσους πάρουν εισιτήριο για πρώτη φορά οι τιμές αυτές ανεβαίνουν στα 200 και 250 ευρώ αντίστοιχα. Στη θύρα 10 των οργανωμένων η τιμή θα είναι στα 150 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η ανανέωση των εισιτηρίων για τους παλιούς κατόχους των διαρκείας πρέπει να γίνει έως τις 6 Αυγούστου. Βέβαια, η διαφορά με τα περσινά διαρκείας είναι ότι φέτος περιλαμβάνει όλους τους αγώνες, ακόμα και στην περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα μπει στα Play offs, πρόβλεψη που δεν υπήρχε στις περσινές τιμές. 

Υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων για άνω των 65 ετών με 150 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και 170 στη μεγάλη κερκίδα, όσο θα κοστίζουν και τα γυναικεία εισιτήρια διαρκείας. Αν πρόκειται όμως για νέο κάτοχο οι τιμές ανεβαίνουν στα 170 και 200 ευρώ αντίστοιχα. Τέλος, τα παιδικά εισιτήρια για όσα παιδιά είχαν πέρυσι διαρκείας είναι στα 50 και 80 ευρώ, ενώ όσα πάρουν φέτος πρώτη φορά οι τιμές είναι 80 και 100 ευρώ αντίστοιχα.