Απρόοπτο με Σνάιντερ στην προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

on .

SNAIDER

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό που τους έδωσε την Τρίτη ο Ηρακλής Μεταξάς και ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (08/05, 6 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League.
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, ο τρόπος όμως που ήρθε η ήττα, η κακή διαιτησία του Καραντώνη και η συμπεριφορά των ανθρώπων των «ερυθρολεύκων» δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη τόσο από τους ποδοσφαιριστές όσο και από τη διοίκηση η οποία χθες εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αφορούσε κυρίως τη διαιτησία. Παρότι ήρθε με αρκετή καθυστέρηση ήταν μια αντίδραση της γιαννιώτικης ΠΑΕ για όσα έχουν συμβεί στα Playoffs και κυρίως στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Οι οπαδοί του ΠΑΣ έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ξέρουν να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνει τα φετινή χρονιά η ομάδα και βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο ΠΕΑΚΙ περιμένοντας την αποστολή η οποία έφθασε στις 1 μετά τα μεσάνυχτα και αποθέωσαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.
Είναι γεγονός ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί να παίξει και επιθετικό ποδόσφαιρο βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους του οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια των ανθρώπων με τα «μαύρα» για να υποτάξουν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.
Μετά το αρχικό ζέσταμα το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης αναλώθηκε στην επιθετική τακτική σε απλή μορφή, αλλά και σε παιχνίδια επιθετικής τακτικής. Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος συνέβη ένα απρόοπτο με τον Σνάιντερ καθώς ο Γερμανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε. Το προπονητικό επιτελείο θα περιμένει την ιατρική γνωμάτευση για το τι ακριβώς έχει ο Σνάιντερ και αν μπορεί να υπολογίζεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Απόντες από τη χτεσινή προπόνηση ήταν οι τραυματίες Κόντε και Μορέιρα καθώς και οι Σούλης, Μίνα που παραμένουν κλινήρεις με ίωση. Αγωνία υπάρχει στο προπονητικό τιμ και για τον Περέα ο οποίος κλήθηκε σε απολογία σήμερα το μεσημέρι (13:00) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο με τον Κολομβιανό να κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για το επεισόδιο που είχε στη φυσούνα των αποδυτηρίων με ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο.

Υποψήφιο για καλύτερο  γκολ του Περέα
Η γκολάρα που πέτυχε ο Περέα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με άψογο συνδυαστικό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποψήφιο για καλύτερο γκολ της 6ης αγωνιστικής των Playoffs και της 5ης των Playouts της Super League.
Μαζί με το γκολ του Περέα υποψήφια είναι το γκολ του Βέργου με το οποίο ο Παναιτωλικός νίκησε με 0-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, το γκολ του Ρόνι Λόπεζ του Ολυμπιακού, του Άμραμπατ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και του Άοσμαν του Ιωνικού.
Η ψηφοφορία διεξάγεται στο vote.slgr.gr και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 15:00.