Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων από το Τουρνουά της Κόνιτσας

on .

BASKET TOYRNOYA

• Τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament που έγινε στην ακριτική κωμόπολη από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκαν μέσω του καναλιού της γυναικείας ομάδας Μπάσκετ του ΠΑΣ στο Youtube προπονητές και παίκτριες των τεσσάρων ομάδων.
Οι φιλοξενούμενες ομάδες
Ο προπονητής του Ο.Α. Χανίων, Θάνος Σόφτσης, συνεχάρη τον Δήμαρχο Κόνιτσας Νικόλαο Εξάρχου, το Δήμο Κόνιτσας και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣ Γιάννη Ζήκο, για την διοργάνωση του Τουρνουά, ενώ η αρχηγός της κρητικής ομάδας, Αδαμαντία Ψυχογιού υπογράμμισε ότι ο Ο.Α. Χανίων θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και να πλασαριστεί ξανά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου, Σωτήρης Τσαραπατσάνης αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του μέσα από αυτά τα φιλικά μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να είναι πανέτοιμη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα προκριματικά του EuroCup στις 23 Σεπτεμβρίου. Από την πλευρά της, η γκαρντ της αθηναϊκής ομάδας, Λίλιαν Καρακασίδου, αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο του τουρνουά.
Από τον Ερυθρό Αστέρα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Σερβίας, Masa Jankovic, επισήμανε ότι το επίπεδο του Τουρνουά ήταν υψηλό και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της ώστε να δει πού βρίσκεται, ενώ η τιμ μάνατζερ Lara Bosnjakovic, στάθηκε στην ομορφιά της Κόνιτσας και στην άψογη διοργάνωση του τουρνουά.
Και ο διοργανωτής ΠΑΣ
Από οικοδεσπότη ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το Τουρνουά δίνοντας συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες. Εξέφρασε την επιθυμία να γίνει θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι δοκιμάστηκαν αρκετά πράγματα στα φιλικά αυτά παιχνίδια και στόχος είναι στα επόμενα τεστ να βγουν περισσότεροι αυτοματισμοί στην επίθεση και περισσότερες συνεργασίες και στα δύο κομμάτια του γηπέδου. Τέλος, η παίκτρια του ΠΑΣ Σαμάνθα Μακέι στάθηκε στο όμορφο συναίσθημα που ένιωσαν όλες οι αθλήτριες που μπόρεσαν μετά από καιρό να πατήσουν παρκέ και να αγωνιστούν.