Στον ΠΑΣ Γιάννινα τώρα ετοιμάζονται για Παναθηναϊκό

on .

PAS EISITHRIO 14 9 21

• Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΣ Γιάννινα η σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα με 0-1 επί του ΠΑΟΚ και πλέον ο Ηρακλής Μεταξάς και οι παίκτες του βάζουν από σήμερα στο κάδρο την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (18/9-20:30) στο «Ζωσιμάδες». Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, από 15 έως 40 ευρώ οι τιμές.
Ο ΠΑΣ έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί και φέτος να είναι ανταγωνιστικός και να βάλει δύσκολα ακόμα και σε δυνατές έδρες όπως στην Τούμπα. Οι Γιαννιώτες έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και «χτύπησαν» όταν έπρεπε στο τέλος το μεγάλο του επιθετικό όπλο που δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Κόντε. Ένα σπουδαίο διπλό τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για την ομάδα της Ηπείρου ενόψει της συνέχειας.
Στα αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ τη Δευτέρα όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν αγωνιστικά παιχνίδια. Σήμερα το πρωί στις 10:00 θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι που για τον ΠΑΣ είναι σημαντικό να πάρει τη νίκη για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Κανείς δεν ξεχνάει τις τρεις συνεχόμενες νίκες πέρυσι σε Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα επί των «πρασίνων» και αυτό θέλουν να πετύχουν και φέτος οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα βρεθεί απέναντι από τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλος με τη φανέλα του ΠΑΣ ο Χουάν Χοσέ Περέα.
Βέβαια το παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα έχει καμία σχέση με τα περσινά αφού ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο και από ότι φαίνεται φέτος θα είναι πιο δυνατός κάτι που έδειξε και στην πρεμιέρα με τη νίκη 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη, ενώ και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω από τις περσινές ήττες. 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα
Σε κυκλοφορία τέθηκαν από χθες Δευτέρα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15 ευρώ στην παλιά σκεπαστή και να φτάνουν μέχρι τα 40 ευρώ στις VIP θέσεις. Στη μεγάλη κερκίδα η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 25 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τέλος, δικαίωμα εισόδου στις κερκίδες έχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ για τους ανήλικους χρειάζονται αποδεικτικό τεστ, PCR ή rapid για 12 έως 17 ετών και self test για παιδιά από 12 ετών και κάτω.